DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Room Mate Emir Otel İstanbul’un tercihi Hotelya oldu

    Room Mate Emir Otel İstanbul’un tercihi Hotelya oldu
    10.10.2017
    A+
    A-

    Otel, AVM, hastane, restoran, ofis, cafe ve mağazalar için hareketli ve sabit mobilya tasarımı ve üretimi yapan Hotelya, dünyaca ünlü İspanyol Room Mate Oteller zincirinin 2017’de Türkiye’de açılan Room Mate Emir Otel İstanbul’a ürünleriyle damgasını vurdu.

     

    Her ülkede o ülkeye özgü orijinal tasarımlar yaparak moda, lüks ve mimarlığın mükemmel kombinasyonu olarak dikkat çeken Room Mate; 6 ülkede 20 oteli ile hizmet veriyor. İstanbul Beyoğlu’nda açılan Room Mate Emir Otel, 3 ayrı yapıdan oluşan tarihi bir dokuda yer alıyor.

    İç dizayn tasarımları İspanyol mimar Lazaro Rosa-Violan tarafından yapılan otelde geleneksel malzeme korunarak günümüz malzemeleriyle yeniden şekillenip modern alanlar yaratıldı. Çok özel tasarıma sahip olan bu otelin mobilyalarının hayata geçirilmesi için Hotelya tercih edildi.

     

    Konsepte uygun özel bir çalışma

    Room Mate Emir Otel projesinde, her ürün çok özel detaylara sahip. Ahşap, demir ve derinin ayrı ayrı ve ya kombinlenmiş olarak yoğun kullanıldığı özel tasarımlı projenin; çalışma masa ve sandalyeleri, koltuk, ayna ve sehpaları, genel mekanlarda bulunan tüm masa, sandalye, sofa, dresuar gibi hareketli mobilyaları Hotelya tarafından otelin ana dizaynı ve tarihi mekanın konseptine uygun olarak üretildi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.