DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ruby “Seramiğin Yeni Yorumu”

    Ruby “Seramiğin Yeni Yorumu”
    27.02.2024
    A+
    A-

    İnovatif tasarım anlayışı, cesur ve yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken Creavit, yeni lavabo serisi Ruby ile seramiğin geleneksel yapısının ötesine geçerek geliştirdiği 3. nesil seramik konseptini tüketicilerin beğenisine sunuyor.

    Creavit’in Türkiye’de ilk olarak; özel mineral ve hammaddelerle zenginleştirilmiş 3. nesil seramik bünyesiyle ürettiği Ruby lavabo serisi, standart seramik üretiminde kullanılan Fire Fine Clay (FFC) çamuruna kıyasla 3-5mm kalınlığında ultra ince ve amorf tasarımların oluşturulmasına olanak sağlarken, aynı zamanda 3 kata kadar daha yüksek mukavemet sunuyor.

    Estetik ve dayanıklılığın mükemmel bir kombinasyonu olarak tüketicilere benzersiz bir deneyim vaat eden Ruby, beş farklı lavabo modeliyle çeşitlilik sunarken, tasarımcılara da yeni ufuklar açıyor.

    Premium Lavabo Deneyimi

    Geleneksel formlardan ayrılarak, yaratıcı bir yaklaşımla kendine özgü bünye ile şekillendirilen Ruby serisi, her bir detayı özenle düşünülmüş 5 farklı lavabodan oluşuyor. RB051, RB061 ve RB0141 gibi modeller, amorf detaylarıyla çağdaş bir estetik sunarken elmas formunun kusursuz bir yansıması olan RB040 ve suyun huzur veren akışını görsel bir şölene dönüştüren RB141 ile sıradanlıktan uzak, vitrifiye dünyasında çığır açan bir görünüme sahip.

    Farklı Beklentilere Yenilikçi Çözüm

    Dik ve keskin hatlarıyla dikkat çeken amorf formları, sıra dışı tasarım çeşitliliği, gizli sifon detaylarıyla ezberleri bozan Ruby, ultra clean özelliği sayesinde geç kirlenme ve kolay temizlenme sağlayarak hijyen standartlarını yüksek tutuyor. Hafif yapısı ve ince formuyla uzun ömürlü lavabo deneyimi vaat ederken, üstün özellikleriyle Ruby, kullanıcılarına estetik, hijyen ve dayanıklılık konularında üst düzey bir deneyim sunmayı hedefliyor.

    Test edildi, Onaylandı

    Türkiye’de ilk ve tek olan Ruby’nin benzersiz yapısı, Eskişehir Seramik Araştırma Merkezi’nde; yük, aşınma, çatlama, kimyasal maddelere ve ısıya dayanıklılık testlerinden tam not almıştır. Tüketicilere daha ince yapısı, testlerle kanıtlanan dayanıklılığı ve bu dayanıklılıktan gelen uzun ömürlü kullanım imkanı, hijyen sır niteliği ile üstün deneyim olanağı sunan Ruby; seramiğin geleceğini belirlemeyi hedefliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.