DOLAR 32,2914
EURO 34,6125
ALTIN 2412,699
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Rustik bir atmosfer, modern bir yorum; Eva Yatak Odası

    Rustik bir atmosfer, modern bir yorum; Eva Yatak Odası
    22.06.2020
    A+
    A-

    Zamanın ötesinde tasarım anlayışıyla hayat bulan Eva Yatak Odası, geçmişi ve bugünü bir arada yansıtıyor. Doğadaki dokuların ön planda olduğu dizayn dili ile çağdaş yaşam alanları yaratan Loda, Eva ile evlerin en özel alanı yatak odalarının atmosferini değiştiriyor.

    Takımın yıldızı kusursuz işçiliğiyle Eva Karyola

    Ahşabın egemenliğinde tasarlanan Eva Yatak Odası, zarif kıvrımları ve dizayna zengin bir görünüm kazandıran detaylarıyla dikkat çekiyor. Takımın yıldız parçasını oluşturan karyola, özel ve kusursuz işçilikle hazırlanan başlığıyla fark yaratıyor. Çağdaş dekorasyonun stil kodlarını rustik bir perspektifle ele alan Eva Yatak Odası, her parçasıyla ihtişamlı mekanlar yaratmaya olanak tanıyor. Rustik bir yaklaşımın izini süren Eva, doğal ahşap görünümünü koruyarak country stiline güçlü bir gönderme yapıyor. Takımın en özel tasarımı karyolanın yanı sıra rafine çizgilerdeki gardırobu ve oval formundaki komodinleri ile etkileyici bir kompozisyon yaratıyor.

    Mermer ile karakteristik bir dokunuş…

    Komodin ve şifonyerde tercih edilen mermer yüzey, takıma zengin bir görünüm kazandırıyor. Güçlü estetik yönünün yanı sıra fonksiyonel özellikleriyle de standartlarını koruyan Eva Yatak Odası, gardırop, komodin ve şifonyerin geniş iç hacmi ve işlevsel bölmeleriyle sadece kıyafetlerinize değil, evin tüm yüküne ev sahipliği yapıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.