DOLAR 32,2881
EURO 34,7714
ALTIN 2409,116
BIST 10267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi – EDU’dan İş Dünyasında İleriye Taşıyacak Eğitimler

    Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi – EDU’dan İş Dünyasında İleriye Taşıyacak Eğitimler
    30.01.2019
    A+
    A-

    Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi EDU, açık eğitim programlarına, Şubat ayında Veri Analitiği ve Big Data, Değişen Tüketici Trendlerinin İşimize Etkileri, Kurumsal İletişim Uzmanlığı Sertifika Programı, Stratejik Pazarlama Yönetimi, Finansçı Olmayanlar İçin Finans, Belirsiz Pazarda Satış ve İşte Liderlik Sertifika Programı eğitimleri ile devam ediyor.

    Veri Analitiği ve Big Data

    7 Şubat 2019, Perşembe günü Mövenpick Otel’de düzenlenecek programda, veriden katma değer yaratmak için yapılması gerekenleri, bir kurumsal yol haritası üzerinden katılımcılara aktarılıyor.

    Değişen Tükeci Trendlerinin İşimize Etkileri

    Eğitimi, global trendlere ve tüketici davranışlarına ışık tutarken; bunun sunduğumuz ürün, marka ya da hizmetlere nasıl değer katabileceğini çok farklı ülkelerden ve sektörlerden çeşitli örneklerle gösteriyor.

    7 Şubat 2019, Perşembe günü Dedeman, Beşiktaş’ta düzenlenecek eğitim, her gün değişen ve değişim hızı gittikçe artan dünyamızda her birimizin işini ve yaşayışını etkileyen makro trendler konusunda gündemi yakalamak, tüketici davranışları boyutunu değerlendirmek ve iş dünyasına olan etkilerini farklı sektörlerden örneklerle keşfetmek üzerine tasarlanmış olan eğitim beş ana başlık üzerinden tasarlandı.

    Eğitim kapsamında makro trendler ve tüketici davranışlarına etkisi konusu üzerinde durulacak. Bu kapsamda; Dijitalleşen Tüketici, Kentleşen ve Göç Eden Dünya, Hızlanan Hayat Temposu, Gelişen Orta Sınıf ama Artan Gelir Uçurumu, Yaşlanan Nüfus, Muhalifleşen Gençlik, Belirsizleşen Gelecek, Trendlerin Ürün ve Servislere Etkisi, Trendlerin Fiyatlara Etkisi, Trendlerin İletişim Dünyasına Etkisi, Trendlerin Dağıtım / Satış Kanallarına Etkisi: e-ticaret, m-ticaret, a-ticaret konuları işlenecek.

    Kurumsal İletişim Uzmanlığı Sertifika Programı

    9 Şubat 2019 tarihinde başlayacak ve 11 hafta sürecek Kurumsal İletişim Uzmanlığı Sertifika Programı Point Hotel, Barbaros’ta düzenlenecek. Kurumsal iletişim sektörünün öncülerinden Suat Özyaprak koordinatörlüğünde eğitim programı gerçekleşecek. Sabancı Üniversitesi, kurumsal iletişim sektörüne yetkin ve donanımlı biçimde hazırlanmak, kariyerinde gerçek bir ilerleme kaydetmek isteyen katılımcılar için sektörün duayenleri ile işbirliği içinde, yeni ve yaratıcı bir iletişim programı sunuyor.

    İnsan ve Sonuç Odaklı İşbirliği Yönetimi

    11-12 Şubat 2019 tarihlerinde Sabancı Üniversitesi Kampüsü’nde gerçekleşecek, İnsan ve Sonuç Odaklı İşbirliği Yönetimi, binlerce kişiye katkı sağlamış uluslararası İnteractifs® öğretisi temelinde yılların yönetim deneyimiyle ülkemiz yönetici ve çalışanları için oluşturuldu.

    Program kişinin, işini ve kendini nasıl daha doğal, daha güçlü, daha farklı yönetip, daha etkin sonuçlar elde edebileceğini keşfettirmeyi amaçlıyor. Profesyonel iş hayatının deneyimlerinin paylaşımı ve güncel örneklerle, hem iş hem de özel yaşamın her alanında kolaylıkla uygulanabilecek, sürdürülebilir kazanımlar sağlıyor.

    Programda sınıf içinde etkileşimli; video destekli uygulama ve canlandırmalarla, grup halinde farkındalık yaratılıyor. Konular hayatın içinden somut örnekler sunularak keyifli bir yaklaşımla paylaşılıyor. Programda her katılımcının, iş ve ekip yönetme becerisini geliştirme konusunda bilinçli bir doğallık ve yalınlık kazanıp aşama kaydetmesini sağlamak amaçlanıyor.

    Program, paylaşılan tecrübelerin daha iyi benimsenmesini sağlamak adına, katılımcılara özel birebir koçluk çalışması ile tamamlanıyor. Bu sayede katılımcılar kendi kişisel örneklerinde nasıl etkinlik kazandığını deneyimleyip pekiştirebiliyor.

    Stratejik Pazarlama Yönetimi Eğitimi

    15-16 Şubat 2019 tarihlerinde Dedeman, Beşiktaş’ta düzenlenecek Stratejik Pazarlama Yönetimi Eğitimi, stratejik yönetim konusuna 360 derece bir bakış açısı getirip, stratejiyi oluşturan tüm öğeleri bütünsel olarak incelerken oldukça teorik olabilecek bir konuyu farklı zamanlardan, farklı sektörlerden ve farklı ülkelerden sayısız örnekle ve bir vaka çalışması ile  pratik, uygulanabilir bir boyuta indirgiyor.  Böylelikle katılımcıların sunduğu ürün, marka ya da hizmetin bütünsel stratejik bir bakış açısıyla yönetilmesini sağlayıp; rekabete karşı değer kazandıracak alt yapıyı oluşturmayı hedefliyor.

    Eğitim kapsamında; Stratejinin Temelleri, Durum Analizi, Stratejik Ürün / Marka Yönetimi, Fiyatlandırma Stratejileri, Dağıtım ve Kanal Stratejileri, İletişim Stratejileri, Büyüme Stratejileri ve Örnek Olay Çalışması ile Stratejik Plana Giriş alt başlıkları üzerinde durulacak.

    Belirsiz Pazarda Satış Eğitimi

    16-17 Şubat 2019 tarihlerinde Point Hotel, Barbaros’ta gerçekleşecek programda; kanıtlanmış yöntem, süreç ve becerileri göstererek, katılımcıları kendi şirketlerinde yeni stratejiler yaratmaları konusunda teşvik etmek amaçlanıyor.

    Program sonunda katılımcıların; belirsiz ekonomik ortamlarda pazarı tanımak, satış ve satış yönetimi arasındaki farklar, satış yöneticisinin rollerini anlamak ve proaktif yönetim konularında kendilerini geliştirmeleri hedefleniyor.

    İşte Liderlik Sertifika Programı

    Üç modülden oluşan İşte Liderlik Sertifika Programı eğitimleri, 16-17 Şubat-20 Mart, 26-27 Nisan-1 Haziran, 29-30 Haziran-27 Temmuz 2019 tarihlerinde Sabancı Üniversitesi’nin Tuzla’daki kampüsünde düzenlenecek.

    Ömer Uzun tarafından verilecek eğitim programı, yöneticilerin hem kendilerindeki hem de ekiplerindeki potansiyeli açığa çıkarmayı ve liderlik becerilerini geliştirmeyi; böylelikle çalışan memnuniyeti ve performansı yüksek ekiplere dönüştürmeyi hedefleyen yenilikçi ve yaratıcı bir programdır.

    Yönetim ve liderlik sorumluluğu olanlar veya bu sorumluluğa hazırlanacak bireyler için tasarlanan program, iş hayatı başta olmak üzere hayatın her alanında liderlik ile ilgili öğrendiğiniz teorik bilgileri, uygulamalar ve grup koçluklarıyla gerçek hayata taşıyarak gelişimi desteklemeyi hedefliyor.

    Finansçı Olmayanlar İçin Finans

    Finansçı Olmayanlar İçin Finans Eğitimi 21-22-23 Şubat 2019 tarihlerinde Dedeman, Beşiktaş’ta gerçekleşecek.

    Bu eğitimde katılımcıların finansal işlemlerin yansıtıldığı tabloları nasıl yorumlayacağı, analizi ve uygulamaları ele alınacak; direk finans yönetimi ile ilgili olmasa da her yöneticinin finansal okur yazarlığının geliştirilmesi ve şirketin sonuçlarına yansıyacak kendi alan kararları içindeki hareketlerinin mali tablolar içindeki yerinin bütünsel olarak gözlemlenebilmesi amaçlanıyor.

    Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi – EDU Genel Katılıma Açık Eğitimleri

    Genel katılıma açık programlarında Sabancı Üniversitesi öğretim üyelerinin yanı sıra en güncel araştırmalara ve trendlere hakim, akademik ve profesyonel dünyadan gelen konu uzmanları eğitim vermekte. Eğitimlerde alanlarında uzman kişiler ile katılımcıları buluşturarak “bilgi”nin pratik iş süreçlerine yansıtılmasında verimli bir öğrenme platformu oluşturmak amaçlanıyor. Eğitimler sırasında öğrenmeyi pekiştirmek için, vaka çalışmaları, hazırlık çalışmaları, ödevler, forumlar, simülasyonlar, grup çalışmaları, rol play’ler vb gibi çeşitli öğrenme araçları kullanılıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.