DOLAR 32,5879
EURO 34,8263
ALTIN 2496,641
BIST 9451,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sade, zamansız ve zarif tasarım: Geberit Citterio

    Sade, zamansız ve zarif tasarım: Geberit Citterio
    29.01.2020
    A+
    A-

    Ünlü İtalyan mimar ve tasarımcı Antonio Citterio tarafından tasarlanan Geberit Citterio, sade detayları akıcı şekillerle bir araya getirerek kusursuz bir tasarım ortaya çıkarıyor. Zamanının ötesinde tasarımını doğallıkla birleştiren banyo koleksiyonu Citterio, organik forma sahip lavaboları ve şık banyo dolapları ile kullanıcısına farklı seçenekler sunuyor.

     

    İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, banyo koleksiyonunu Citterio serisi ile taçlandırıyor. Sade detayları akıcı şekillerle bir araya getirerek kusursuz tasarımın ismi olan Citterio, İtalyan mimar ve tasarımcı Antonio Citterio’nun imzasını taşıyor. Doğal formu, pürüzsüz görünüm ve benzersiz tasarımıyla Geberit Citterio, banyoları farklılaştırıyor.

    Zarif ve fonksiyonel

    Yaşam alanlarına anlam ve derinlik kazandıran Geberit Citterio serisi banyolarınıza ferah bir soluk getiriyor. Organik forma sahip lavaboları, neme dayanıklı ahşap yapısı ve camın estetik görüntüsüyle ön plana çıkan Citterio serisi banyolarınızda minimal ve cesur bir dekorasyona imza atmanızı sağlıyor. Geberit Citterio serisinde yer alan KeraTect özel sırlama teknolojisiyle pürüzsüz bir görünüme sahip ürünler, Rimfree® özelliğiyle kir birikmesinin önüne geçen akıllı klozetler Geberit  AquaClean ile mükemmel uyum sağlıyor. Yavaş kapanan çekmece mekanizması ve mobilyalardaki cam yüzeyi ile özel bir çizgisi olan Geberit Citterio serisi, banyonuzda tasarım özgürlüğünün ismi oluyor.

     

    Citterio banyo mobilyası…

    Citterio banyo mobilyaları ise sayısız kombinasyon seçeneğiyle kullanıcısının kişiliğini banyolara yansıtmasını sağlıyor. Sadeliğinin getirdiği zarafetiyle düzen severlerin beğenisini de kazanan Citterio serisi mobilyalarında bej meşe ve gri kahve meşe ahşap yüzey seçeneği bulunuyor. Birbirinden iddialı Gri kahve cam veya siyah cam kapak seçeneğiyle banyolarda heyecan verici bir kombinasyon yapılmasına olanak tanıyor. Ayrıca tasarım, Rimfree® teknolojisi ile kir biriktirmeyen Geberit AquaClean akıllı klozetler ile mükemmel uyum sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.