DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sağlıklı atıştırmalığın en gurme hali: Peyman Bahçeden Çiğ Karışık Ailesi

    Sağlıklı atıştırmalığın en gurme hali: Peyman Bahçeden Çiğ Karışık Ailesi
    17.11.2020
    A+
    A-

    Peyman’ın sevilen markası Bahçeden’in Çiğ Karışık ailesi, sağlığına önem verenler için çiğ kuruyemişin en doğal ve gurme ürünlerini sunuyor. Enerji ihtiyacını doğal ve sağlıklı atıştırmalıklarla karşılamak isteyenler için Çiğ Karışık-Enerji; bağışıklığı güçlendirmeye yardımcı Çiğ Karışık-Klasik ve yüksek lif ve protein içeriği ile tokluk sağlayan Çiğ Karışık-Ara Öğün, ihtiyaç duyduğunuz her an ara öğünlerinizin gurme eşlikçisi olacak.

     

    Çiğ ve kavrulmuş kuruyemiş, kuru meyve ürünlerini Bahçeden markası altında bir araya getiren Peyman, aileye yeni eklediği Çiğ Karışık ürünleriyle sağlıklı atıştırmalık dünyasına gurmelik katıyor. Klasik, Enerji ve Ara Öğün olmak üzere üç çeşidiyle raflarda yerini alan Çiğ Karışık Ailesi’nin içeriği farklı tüketim ihtiyaçlarına uygun olarak Peyman Ar-Ge ve beslenme uzmanlarının önerileri doğrultusunda hazırlandı. Yüksek lif içeren, glütensiz Çiğ Karışık Ailesi’nin tazeliği ve hijyeni koruyan özel zipperlı ambalajlarında ise sağlığa faydasına dair bilgiler yer alıyor.

     

    Kilo kontrolüne, bağışıklığı güçlendirmeye yardımcı…

    Sağlık uzmanlarına göre sağlıklı yağlar, vitaminler, mineraller ve lif ile dolu olan kuruyemişlerin günlük 30 gram tüketimi, kalp ve damar hastalıkları riskini azaltmaya destek olabiliyor. Sağlıklı üretim proseslerinden geçirilerek üretilen Çiğ Karışık ailesinde yer alan Enerji; sağlıklı yağlar, karbonhidrat, bitkisel protein, lif, vitamin ve minerallerle dolu içeriği ile günü enerjik hale getirmenin en sağlıklı yolu. Spor öncesi ya da sonrasında, mevsim geçişlerinde ihtiyaç duyulan enerji, gün boyu elinizin altında. Ailenin bir diğer üyesi Ara Öğün; yüksek lif ve protein içeriği ile tokluk sağlayarak sağlıklı ara öğünlerin vazgeçilmezi oluyor. Kuruyemiş ve kuru meyvelerin dengeli bir karışımını sunan Klasik ise bağışıklığı güçlendirmek için günün her anında ideal bir seçenek.

    Bahçeden Çiğ Karışık Ailesi cebe, çantaya sığacak 30 gr ve 75 gr’lık mini boylarıyla da gün boyu, ihtiyaç duyduğunuz her an yanınızda olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.