DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sağlıklı beslenme için mutfakta tencere yemekleri başrolde!

    Sağlıklı beslenme için mutfakta tencere yemekleri başrolde!
    21.04.2020
    A+
    A-

    Koronavirüs, sağlıklı beslenmeye yönelik farkındalığımıza yeni bir boyut kazandırdı. Hazır beslenme yerini, evde yapılan tencere yemekleri aracılığıyla, giderek sağlıklı beslenmeye bırakıyor. Her ne kadar market raflarında yer alan atıştırmalıklardan vazgeçemesek de ana öğünlerimizde tencere yemekleri başrolü kapıyor. Emsan’ın müşteri datasından elde ettiği verilere göre; bu süreçte en çok satılan ürünler arasında, sağlıklı pişirme ürünleri kategorisindeki tencere setleri ilk sırada yer aldı. Birden çok parçadan oluşan, yanmaz ve yapışmaz yüzeyle kaplı, yiyeceklerin besin değerini içine hapseden ürünler, tercihte öncelikli yer tutuyor.

    Koronavirüs nedeniyle, online mağazası aracılığıyla kadınlara yol arkadaşlığı yapmayı sürdüren Emsan, müşteri datasından yola çıkarak, korona günlerinde mutfağın nabzını tuttu. Buna göre; bağışıklık sisteminin güçlendirilmesine en çok ihtiyaç duyduğumuz bu süreçte, tencere yemekleri de mutfakların starı oldu. Emsan’ın bu süreçte en çok satılan ürünleri arasında ilk sırayı, sağlıklı pişirme ürünleri kategorisinde yer alan tencere setleri aldı. Yanmaz ve yapışmaz bir özelliğe sahip granit kaplı, 7 parçadan oluşan, yağmurlama özelliğiyle yiyeceklerin besin değerini koruyan Oasis Pro ile bu özelliklere ek olarak içinde servis seti de barındıran 14 parçalık Brava tencere setleri, korona günlerinde mutfakların yeni yıldızı oldu.

    Yemeklerin besleyici değeri içinde saklı!

    Çizilmelere karşı dayanıklı bir malzeme olan granit kaplı bir yüzeye sahip olan Oasis Pro, 18 cm derin tencere, 22 cm derin tencere, 26 cm pilav tenceresi, 26 cm tava olmak üzere 7 parçadan oluşuyor. Sahip olduğu bakalit kulpları sayesinde kullanıcı dostu bir çözüm ortaklığı sunuyor. Cam kapak bombesinin yarattığı yağmurlama etkisi, yemeklerin besleyici değerini saklı tutuyor. Bu sayede hem lezzetli hem de besleyici yemekler yapılabiliyor. Şık tasarımıyla da dikkat çeken setin blue ve cappucino olmak üzere 2 farklı rengi bulunuyor.

    Yol arkadaşım

    Oasis Pro’nun tüm özelliklerini taşıyan Brava, bunlara ek olarak servis setini de içinde barındırıyor.  Toplam 14 parçadan oluşan setin tüm parçaları bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Fiyat performans oranı oldukça yüksek olan setin servis ürünleri de tencerelere yol arkadaşlığı yapıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.