DOLAR 32,5079
EURO 34,9095
ALTIN 2439,217
BIST 9705,9
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    “Şampiyon” filminin sevilen oyuncuları Cinetime ÖzdilekPark Bursa Nilüfer’de seyircisiyle buluştu

    “Şampiyon” filminin sevilen oyuncuları Cinetime ÖzdilekPark Bursa Nilüfer’de seyircisiyle buluştu
    10.12.2018
    A+
    A-

    Uzun zamandır merakla beklenen, yaşanmış bir hikayeden esinlenerek hazırlanan “Şampiyon” filmi Farah Zeynep Abdullah, Ekin Koç ve Fikret Kuşkan’ın katılımıyla Cinetime ÖzdilekPark Bursa Nilüfer’de Bursalı seyircisiyle buluştu.

    7 Aralık’ta vizyona giren Şampiyon filminin sevilen oyuncuları Bursalı izleyicileri ile buluştu. Seans öncesi filmin başrol oyuncuları Farah Zeynep Abdulah, Ekin Koç ve Fikret Kuşkan filmi izlemeye gelenler ile sohbet etti. Keyifli anlar yaşanan sohbette sinemaseverlerin sorularını yanıtlayan oyuncular, izleyiciler ile selfie çekti.

    Bursa’da olmaktan mutlu olduğunu söyleyen Farah Zeynep Abdullah, film ile ilgili şunları söyledi;Film yaşanmış bir aşk hikâyesini konu alıyor. Filmin beni en çok etkileyen kısmı da bu. Benim için çok güzel bir film oldu. Umarım siz de beğenirsiniz. dedi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.