DOLAR 32,5753
EURO 34,9942
ALTIN 2431,988
BIST 9750,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Samsung Galaxy A6 ve A6+ Şimdi Türkiye’de

    Samsung Galaxy A6 ve A6+ Şimdi Türkiye’de
    30.05.2018
    A+
    A-

    Gelişmiş Kamerası, Super AMOLED Sonsuz Ekranı ve Günlük Hayatı Kolaylaştıran Yeni Özellikleriyle Samsung Galaxy A6 ve A6+ Şimdi Türkiye’de

    Samsung Electronics, kullanım kolaylığını stil sahibi tasarım ile buluşturan Galaxy A6 ve A6+ modellerinin Haziran ayı itibari ile Türkiye’de satışa sunulacağını duyurdu. Yeni Galaxy A6 ve A6+, premium Super AMOLED ekranı ile öne çıkarken etkileyici kamera performansı sunuyor. Sonsuz Ekran tasarımı ve metal gövdesiyle tüketiciyle buluşacak olan yeni Galaxy A6 Serisi akıllı telefonlar; siyah, altın ve mavi olacak şekilde üç renk seçeneğiyle tüketicinin beğenisine sunuluyor.

    Düşük Işıktaki Yüksek Performansı ve Ayarlanabilir Ön LED Flaş ile Selfie Keyfi

    Galaxy A6 ve A6+’da bulunan güçlü ön ve arka kameralar, ayarlanabilir ön LED flaş ve düşük diyafram aralığı, hem gündüz hem de gece canlı fotoğraflar ve selfieler çekilmesine imkân veriyor. Yeni Galaxy A6 Serisi, loş ortamlarda bile canlı görüntü kalitesine sahip fotoğraflardan taviz vermiyor.

    “Canlı Odak” Özelliği ile Fotoğraflarınıza Sanatsal Dokunuşlar Yapın

    Galaxy A6+’ın Çift Kamerası , “Canlı Odak” özelliği sayesinde kullanıcıların hem fotoğraf çekilmeden önce, hem de fotoğraf çekildikten sonra alan derinliğini ve netlik etkisini kontrol etmesine imkân sağlıyor. Çekilen fotoğrafların arka planına kalp ve yıldız gibi farklı şekiller eklenerek zenginleştirebiliyor. Çarpıcı portreler çekmek ve fotoğraflara sanatsal bir dokunuş yapmak kolaylaşıyor.

    Dolby Atmos Teknoloji ile Güçlü Sesler

    Yeni Galaxy A6 Serisi ile birlikte kullanıcılar Dolby Atmos optimum ses teknolojisi ile desteklenen hoparlörlerin tadını çıkarıyor . En düşükten en yükseğe tüm ses seviyelerinde daha güçlü ve doyurucu bir ses deneyimi sunan Dolby Atmos teknolojisi, film izlerken ve müzik dinlerken alınan keyfi artırıyor.

    Bir Samsung Klasiği: Sonsuz Ekran!

    Galaxy A6 ve A6+ modelleri çerçeve dışına taşan 18.5:9 ekran oranına sahip, Samsung’un imzası haline gelmiş Sonsuz Ekran ile kesintisiz izleme deneyimi standardını aynı şekilde devam ettiriyor . Çekici bir görünüme sahip, pürüzsüz eğimli köşeleri ve metal tasarımı ile daha dayanıklı ve kavranması kolay olacak şekilde tasarlanan Galaxy A6 ve A6+, stilden hiç feragat etmeden kullanım rahatlığı sunuyor.

    Parmak İzi Okuyucu ve Yüz Tanıma Bir Arada

    Galaxy A6 ve A6+, pratiklik ve günlük kullanım rahatlığı sağlama amacıyla Yüz Tanıma ve Parmak İzi Tarama teknolojisine sahip güvenlik tedbirleri ile donatıldı. Galaxy A6 ailesinin yeni üyeleri, bu güvenlik teknolojilerinin ötesinde, Samsung’un üst segment telefonlarındaki popüler pek çok özelliği de kullanıcısına sunuyor.

    Her iki cihaz çoklu görev uygulaması olan Uygulama Çifti uygulamasıyla birlikte geliyor. Kullanıcılar Her Zaman Açık Ekran özelliği sayesinde telefon kilitlerini açmadan bir bakışta bilgi alabiliyor ve böylece hem zamandan hem de batarya ömründen kazanıyor. Galaxy A6 ve A6+, Sanal Asistan (Bixby Vizyon, Ana Sayfa ve Hatırlatma) özelliklerini de destekliyor.

    Yeni Galaxy A6 ve A6+ Babalar Günü’ne Özel Kampanya ile Türkiye’de Satışta!

    Galaxy A6 ailesinin yeni üyeleri, 1 Haziran – 17 Haziran 2018 tarihleri arasında geçerli olacak Babalar Günü’ne özel kampanya ile birlikte satışa sunulacak. Tavsiye edilen KDV dahil perakende satış fiyatı 2.799TL olarak açıklanan Galaxy A6 ve tavsiye edilen KDV dahil perakende satış fiyatı 3.199TL olarak açıklanan Galaxy A6+ akıllı telefonları kampanyaya katılan bayilerden veya Samsung’un online mağazasından satın alan tüketiciler 300 TL değerinde hediye çeki kazanma fırsatı yakalıyor olacak

    Samsung Galaxy A6 ve A6+ Ürün Özellikleri:

    Ekran5.6” HD+ (720×1480) Super AMOLED6.0” FHD+ (1080×2220) Super AMOLED

    KameraArka 16MP AF (F1.7) Ön 16MP FF (F1.9)

    Arka 16MP AF (F1.7) + 5MP FF (F1.9)

    Ön 24MP FF (F1.9)

    Boyut1499 x 708 x 77 mm1602 x 757 x 79 mmAPSekiz Çekirdek 1.6GHzSekiz Çekirdek 1.8GHzHafıza

    4GB RAM

    64GB Dâhili Hafıza

    256GB’a kadar Micro SD

    4GB RAM

    64GB Dâhili Hafıza

    256GB’a kadar Micro SD

    Pil3,000mAh3,500mAhOSAndroid 8.0LTE Cat.6, 2CABağlantı

    Wi-Fi 802.11 a/b/g/n (2.4/5GHz), HT40,Bluetooth® v 4.2 (1Mbps’e kadar LE), ANT+, USB Tip-B, NFC(isteğe bağlı*), Konum (GPS, Glonass, BeiDou**)

    *Ülkeye göre değişebilir

    **BeiDou kapsamı sınırlı olabilir.

    Sensorlarİvmeölçer, Parmakizi Sensörü, Yükselti Sensörü, Jeomanyetik Sensör, Hall Sensörü, Yakınlık Sensörü, RGB Işık SensörüSesMP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTAVideoMP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM

    Samsung Electronics Hakkında

    Samsung Electronics Co. Ltd. dünyaya dönüştürücü fikirler ve teknolojiler sayesinde ilham veriyor ve geleceği şekillendiriyor. Samsung Electronics, televizyon, akıllı telefon, giyilebilir cihazlar, tabletler, kameralar, dijital gereçler, ağ sistemleri, hafıza, yarı iletken ve LED çözümleri dünyasını yeniden tanımlıyor. Samsung hakkında güncel haberler için http://news.samsung.comadresinden “Samsung Newsoom” sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

    sAMOLED Ekran; hızlı tepkime süresi, 100.000:1 kontrast oranı, 600nit yüksek parlaklık modu ve NTSC 100-110% renk aralığı ile geliştirilmiş bir izleme deneyimi sağlar.

    Düşük ışıkta fotoğraf çekme özelliği; 1.7 diyafram açıklığına sahip arka kamera lenslerinin daha fazla ışığı işlemesi ie gerçekleşir. Fotoğrafın aydınlık seviyesi ortam ışığına bağlıdır.

    Fotoğrafın aydınlık seviyesi ortam ışığına bağlıdır.

    Bu özellik sadece Galaxy A6+ modelinde bulunmaktadır.

    Dolby Atmos ses desteği sadece kulaklıklar ile desteklenmektedir.

    A6+ modelinde yuvarlak köşeler hesaba katılmaksızın, tam köşegen ölçümü.

    Bu özellik sadece Galaxy A6+ modelinde bulunmaktadır.

    Kampanya, Samsung Electronics Istanbul Pazarlama ve Ticaret Ltd. Şti ithalatı, satışa sunulmuş Samsung Galaxy A6 (SM-A600F) veya Samsung Galaxy A6+ (SM-A605F) (‘Ürünler’) ürünlerinden herhangi birinin, 1 Haziran – 17 Haziran 2018 tarihleri arasında kampanyaya katılan Samsung bayilerinden ve/veya shop.samsung.com/tr (“Webshop”) üzerinden satın alınması halinde geçerlidir. Katılımcı, Kampanyaya katılan bayilerden veya online satış kanalından Ürünler üzerinden satın alım yapması halinde, satın alımın yapıldığı bayide veya Webshop’da kullanılması koşulu ile ve diğer kampanya koşullarını gerçekleştirmek sureti ile (Webshop’a üye olunması vb.) 300 TL (KDV Dahil) değerinde hediye çeki kazanmaya hak kazanacaktır. 300 TL (KDV Dâhil) değerinde hediye çeki yapılan satış kanalında satışa sunulan ürün gruplarında geçerlidir. Hediye Çeki Kodu son kullanım tarihi 30 Haziran 2018’dir (23.59). Kampanya stoklarla sınırlıdır. Faturada adı geçen kişi katılımcı olabilir. Ürün teslimatı satışı gerçekleştiren 3. tarafça yapılacak olup, Samsung sorumlu değildir. Verilen adres bilgilerinin yanlış olmasından kaynaklanabilecek ve/veya tüketiciden kaynaklanan tüm sair sorunlar sebebiyle teslimatın geç veya hiç yapılamamasından münhasıran katılımcı sorumlu olacaktır. Telefonun iade edilmesi halinde hediyenin de iade edilmesi gerekmektedir. Katılımcı bilgileri kampanya amacına uygun olarak 3. Kişiler ile paylaşılacaktır. Samsung kampanya şartlarında istediği zaman değişiklik yapma hakkını saklı tutar, değişiklikler web sitesinde duyurulur. Türkiye sınırları dahilindedir. Ayrıntılı bilgi için www.samsung.com.tr/babalar-gunu-kampanyasi

    RAM/ROM özelliği ülkeye göre değişebilir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.