DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Samsung ve Speedo arasında sektörde yeni bir dalga yaratan iş birliği

    Samsung ve Speedo arasında sektörde yeni bir dalga yaratan iş birliği
    05.09.2017
    A+
    A-

    Samsung ve Speedo yüzme takibinde kullanıcılara yepyeni bir deneyim yaşatarak Samsung’un giyilebilir teknoloji alanındaki inovasyon gücünü artırıyor.

    Samsung Electronics ve Speedo arasındaki iş birliği sayesinde artık yüzücüler alanının en iyisi Speedo On platformuna Samsung’un yeni Gear Sport akıllı saati ve Gear Fit2 Pro akıllı bilekliği ile erişerek yüzmeyle ilgili tüm aktivitelerini takip edebilecekler. 50 metreye kadar su geçirmemezlik özelliğiyle 5 ATM ile sertifikalandırılan Gear Sport ve Gear Fit2, Speedo On erişimiyle tüm yüzme egzersizlerinize en ideal eşlik sağlayacak.

    Speedo On, yüzülen mesafe ve süreden atılan kulacın şekline kadar yüzmeyle ilgili birçok veriyi kolay bir şekilde toplayabilir ve yüzmedeki başarı hedeflerinize ulaşmanızda yardımcı olabilir. İnce ve şık tasarıma sahip Samsung Gear Sport akıllı saat ve kalp atışını düzenli ölçen, GPS takibi yapan ve ergonomik tasarımıyla tamamen yenilenen Samsung Gear Fit2 akıllı bileklik ile gelen uygulamada kullanıcılar suda gerçekleştirmek istedikleri egzersizler için farklı seçeneklerde ihtiyaç duydukları çalışma programına ulaşabilirler. Speedo On uygulamasıyla sağlanan veriye aynı zamanda Samsung’un geniş yelpazede egzersiz takip platformu olan Samsung Health platformundan da ulaşılabilir. Böylece Samsung Health daha sağlık ve zindelik konusunda daha geniş bir resim ortaya koyar.

    Speedo’nun doğru ölçümleme yapmak ve web tabanlı platformuna kesintisiz veri akışı sağlamak üzere uzmanlar tarafından geliştirilmiş olan Speedo On uygulaması, yeni Samsung Gear Fit2 Pro ile tamamen kurulu gelir ve cihazda etkin bir şekilde çalışır. Yüzücüler için gerekli verileri toplamak üzere geliştirilen Speedo On, yüzme egzersizlerinde tam donanımlı bir egzersiz hocası gibi çalışan yüzme takip platformudur. Yüzme egzersizinizle ilgili analizler yapar, belirlediğiniz hedeflere yönelik gelişiminizi takip eder ve ayrıca dünyanın en iyi yüzme hocaları ve yüzücülerinden toplanan öneri ve tavsiyelerden size uygun olanlarını içeren bir çalışma programı sunar. Speedo On, aynı zamanda, başka yüzücüleri de takip etmenize, rekabet etmenize ve başarılarınızı onlarla paylaşmanıza izin veren sosyal bir platformdur. Hem Samsung Gear Sport hem de Gear Fit2 Pro’da Speedo On uygulaması toplam yüzme sürelerine ilişkin genel tablo ve yüzme verimlilik ölçüm skoru (SWOLF) sunar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.