DOLAR 32,3798
EURO 35,0431
ALTIN 2326,576
BIST 9137,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Samsung’dan evlenecek çiftlere robot süpürge hediye fırsatı

    Samsung’dan evlenecek çiftlere robot süpürge hediye fırsatı
    11.05.2021
    A+
    A-

     Evlenmeyi düşünen çiftlere müjde, Samsung Electronics’ten geldi. Samsung’un 30 Haziran’a kadar sürecek kampanyasına katılanlar, elektrik süpürgesi ve paspasla temizleme sistemine sahip ince tasarımlı 2’si 1 arada robot süpürgenin sahibi olacak.

    Samsung Electronics evlenme planı yapan çiftler için kaçırılmayacak bir kampanya başlattı. 1 Mayıs – 30 Haziran 2021 tarihleri arasında geçerli kampanya kapsamında Samsung marka seçili buzdolapları, çamaşır, kurutma ve bulaşık makineleri ürünlerinden her biri farklı ürün grubu olmak üzere üçünü satın alanlara Samsung VR5000RM ince tasarımlı robot süpürge hediye edilecek.

    İkisi bir arada özelliği ile hem elektrikli süpürge hem de paspasla temizlik sunan VR5000RM ince tasarımlı robot süpürge, uzun süre giden şarjı sayesinde zaman ve emekten tasarruf sunuyor. İnce gövdesi sayesinde mobilyaların ve diğer eşyaların altına girebilen robot süpürge iyi bir temizlik yapılmasına imkân veriyor. Üstelik Wi-Fi ile uzaktan kontrol edilebilmesi sayesinde tüketicilerin başlatma/bitirme, programlama, emiş gücü gibi birçok özelliği ayarlamalarını oldukça kolaylaştırıyor.

    Tüm Samsung yetkili satış noktaları ve Samsung Online Mağaza  (https://shop.samsung. com/tr/ ) üzerinden geçerli olacak kampanyadan faydalanmak isteyenlerin 444 77 11 Samsung Çağrı Merkezi’ni arayarak satın aldıkları ürünlerin kurulumunu en geç 20 Temmuz 2021 tarihine kadar Samsung Yetkili Servisi aracılığı ile yaptırması gerekiyor. Ürün kurulumlarını belirtilen sürede gerçekleştiren katılımcıların, ardından en geç 25 Temmuz 2021 tarihine kadar aşağıda yer alan kampanya adresinde yer alan kayıt formunu istenilen tüm bilgilerle eksiksiz doldurması gerekiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.