DOLAR 32,5437
EURO 34,8692
ALTIN 2427,15
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Samsung’dan tüm ısıtma ve soğutma ihtiyaçlarını tek seferde karşılayan çözüm

    Samsung’dan tüm ısıtma ve soğutma ihtiyaçlarını tek seferde karşılayan çözüm

    Samsung ısıtma, soğutma ve sıcak su kullanımını tek bir sistemle çözen yeni nesil EHS Split Isı Pompaları villa, konut ve özellikle doğalgazın olmadığı yerlerde iklimlendirme ve sıcak su ihtiyacı olanlar için verimliliği yüksek ve teknolojik çözüm sunuyor.

     

    İnovasyonu odağa alan teknolojileri her alanda geliştirmeye devam eden Samsung; ısıtma ve soğutma sistemlerindeki köklü geçmişi ile yenilikçi ve verimli teknolojileri kullanıcılara sunmaya devam ediyor. Samsung’un tüm ısıtma, soğutma ve sıcak su ihtiyacını tek bir çözümle karşıladığı 16 KW EHS Split Isı Pompaları, villa ve evlerin yanı sıra doğalgazın olmadığı yerleşim birimlerinde özellikle büyük aileler için ekonomik çözüm sunuyor.

     

    Havadan havaya ve havadan suya iki sistem bir arada çalışıyor

    Samsung’un 16 KW EHS Split Isı Pompası ortamı, aynı bir split klima gibi konforlu bir şekilde soğutabiliyor ya da ısıtabiliyor. Ayrıca yerden ısıtma, radyatör sistemi ya da sıcak suyu da ısıtabilen cihaz, kullanıcıların sıcak su ihtiyacını da karşılıyor. İki tip sistemle çalışan ısı pompası, ‘Havadan havaya’ sistem ile hızlı ısıtma ve soğutma işlemi gerçekleştirirken, ‘Havadan suya’ sistem ise radyatörlere, yerden ısıtma sistemine ve sıhhi tesisata sıcak su sağlıyor.

     

    Tek bir dış ünite tüm ısıtma, soğutma ve sıcak su ihtiyacını karşılıyor

    Samsung ısı pompalarının Akıllı Kontrol özelliği, gerektiğinde havadan suya ve havadan havaya sistemleri arasında otomatik olarak geçiş yapabiliyor. Samsung’un tek bir dış ünite ile iki işlevi birden yerine getirmeyi sağlayan TDM (Time Division Mode) teknolojisi, havadan havaya ve havadan suya sistemleri, ideal şekilde birlikte yöneterek ısıtma ihtiyacını en hızlı ve verimli şekilde karşılıyor. Yalnızca tek bir dış ünite kurulumu ile hem kurulum maliyetlerinden tasarruf sağlayan ürün, kullanıcıların evlerindeki alanı daha verimli bir şekilde kullanmalarına da imkan sunuyor. Düşük gürültülü fan ve ‘Sessiz Mod’ özelliği ise ısı pompasının sessiz şekilde çalışmasını sağlıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.