DOLAR 32,3503
EURO 35,0996
ALTIN 2308,124
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Samsung’u, LAMP 83 ışığı altında deneyimleyin.

    Samsung’u, LAMP 83 ışığı altında deneyimleyin.
    14.09.2019
    A+
    A-

    İstanbul Emaar AVM’de yer alan Türkiye’nin ilk Samsung Deneyim Mağazası LAMP 83 tarafından aydınlatıldı.

    LAMP 83, tüketicilerin Samsung ürünleri ile beraber farklı teknolojileri de deneyimlediği 443 m2 genişliğindeki deneyim mağazasının aydınlatma konsepti için One RX proje yönetim firması ile beraber çalıştı.

    Mağazanın genelinde, farklı bölümleri birbirinden ayrıştırmak için üç farklı ışık renk sıcaklığı tercih edildi. Teşhirlerin bulunduğu alanlarda aydınlık düzeyi yüksek tutulurken, kafe ve yürüyüş yollarında daha düşük bir aydınlık seviyesi tercih edilerek, sergilenen ürünlerin ön plana çıkması sağlandı.

    Projenin genelinde LAMP 83’ün A++ enerji verimliliğine sahip olan Pride ailesinden ray spot ve yarı ankastre ürünlerine yer verildi. Ayrıca duvar teşhirlerinin arkasındaki dokuyu gösterebilmek adına Band ürünü ile gizli aydınlatma yapılırken, arka ofis kısmında Joy ailesinin ışık kaynağı derinde olan versiyonu kullanıldı. Enerji verimliliği çok yüksek olan ürünleri sayesinde LAMP 83, mağazanın tamamını 159 ürünle aydınlatmış oldu.

    Samsung Deneyim Mağazası’nın aydınlatması hakkında konuşan LAMP 83 Satış Grup Müdürü Serhan Acar ‘Türk aydınlatma sektöründe pek çok ilke imza atmış ve yenilikleri seven bir firma olarak, Samsung’un Türkiye’de açtığı ilk deneyim mağazasının aydınlatmasını üstlenmek bizi memnun etti. Projede hem farklı ışık renk tonlarını, hem de farklı aydınlık seviyelerini kullanarak, mağazanın bölümlerini ışıkla birbirinden ayrıştırmış olduk. Samsung gibi bir dünya markasının, yepyeni bir konsepti hayata geçirmek için LAMP 83’ü tercih etmiş olması ile, bir bakıma sektör içindeki farklı yerimiz ve firmamıza karşı olan güven bir kez daha teyit edilmiş oldu. Gerek Samsung markası, gerekse One RX proje yönetim firmasından aldığımız geri bildirimler, projenin başarıya ulaştığını gösteriyor. Bu sayede, prestijli müşterilerimiz arasına kattığımız için mutlu olduğumuz Samsung ile olan işbirliğimiz, artan bir ivmeyle devam edecek’. sözlerini sarf etti. 

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.