DOLAR 32,597
EURO 34,7304
ALTIN 2498,028
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sanat, kültür ve Müzelerin Turizm Yatırımları ‘Turizm Yatırımcıları Forumu-TIF 2020’de konuşuluyor

    Sanat, kültür ve Müzelerin Turizm Yatırımları ‘Turizm Yatırımcıları Forumu-TIF 2020’de konuşuluyor
    22.01.2020
    A+
    A-

     

    Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği’nin (TTYD) Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi desteğiyle 28-29 Ocak 2020’de gerçekleştireceği ‘Turizm Yatırımcıları Forumu-TIF 2020’de sanat, kültür ve müzelere dair turizm yatırımları paylaşılacak.

    Türkiye’nin turizm sektörü öncülerinden Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD), Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi’nin desteğiyle ve uluslararası birçok katılımcıyla birlikte bu yıl ilk kez gerçekleştireceği ‘Tourism Investments Forum – TIF 2020’ye (Turizm Yatırımları Forumu 2020) imza atacak. TIF 2020, 28-29 Ocak 2020 tarihleri arasında İstanbul Raffles Hotel’de gerçekleşecek. Forum, sanat, kültür ve müzecilikteki turizm yatırımlarını konuşmak üzere Contemporary Istanbul’un kurucusu ve Başkanı Ali Güreli’yi, Odunpazarı Modern Müze’nin sahibi Erol Tabanca’yı, Baksı Müzesi’nin sahibi Prof. Dr. Hüsamettin Koçan’ı, Arter Müzesi’nin Kurucu Yöneticisi Melih Fereli’yi ve IKSV Genel Direktörü Görgün Taner’i bir araya getirecek.

    TIF 2020’de ayrıca sağlık turizmi, mega projeler, yeni turizm mimarisi trendleri ve gastronomi turizmi uzmanlarını bir araya getirecek ve sektörlerin durumu, sektörlere göre yatırımcılığın geleceği, sürdürülebilirlik, hava taşımacılığının geleceği gibi pek çok konu görüşülecek. Uluslararası yatırımcılar, finansal kuruluşlar, bankalar, fonlar, uluslararası otel markaları, turizme şekil veren uluslararası fikir liderleri, inovatif ve teknolojik oyun kurucuları ve gayrimenkul geliştirme şirketleri, denetim ve sigorta firmaları tarafından Türkiye’deki yatırım fırsatları konuşulacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.