DOLAR 42,4369
EURO 48,916
ALTIN 5552,104
BIST 10922,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sanat ve Antika Tutkunları İstanbul’da Buluşuyor

    Sanat ve Antika Tutkunları İstanbul’da Buluşuyor
    22.11.2025
    A+
    A-

    Sanatın kalbi bir kez daha İstanbul’da atıyor. Altıncısı düzenlenecek olan IAAF İstanbul Sanat ve Antika Fuarı, 4-7 Aralık 2025 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda sanatseverlerle buluşacak. Fuar, 3 Aralık 2025 tarihinde VIP ön izleme ile saat 16:00’dan 21:00’e kadar ziyaretçilerini ağırlayacak. 4-6 Aralık tarihleri arasında ise her gün 11:00 – 19:00 saatleri arasında açık olacak. Fuarın son günü ise, 11:00 – 18:00 saatleri arasında ziyaretçilerini kabul edecek.

    Fuar, çağdaş ve klasik sanat ile antika eserleri bir araya getirerek Türkiye’nin sanat piyasasının nabzını tutuyor. Resimden heykele, fotoğraftan tasarıma uzanan eserleri sunan IAAF, sanatçıları, sanat galerilerini, antikacıları, sanat ve antika dünyasının yayınlarını ve koleksiyon meraklılarını bir araya getiren uluslararası bir platform olarak öne çıkıyor. Ziyaretçiler, sadece sergilere değil, aynı zamanda düzenlenecek söyleşiler, paneller ve özel etkinliklere de katılarak kapsamlı bir sanat deneyimi yaşayacak.

    Demos Fuarcılık Genel Müdürü Sebahattin Aslan, geçen yılki fuarın başarısını şöyle değerlendirdi:

    2024’te düzenlediğimiz fuar, dört gün boyunca yaklaşık 45.000 ziyaretçiyi ağırladı ve 400’ü aşkın sanatçı ile 35 galeriyi bir araya getirdi. Bu yoğun ilgi, sanatın artık sadece belli çevrelerle sınırlı kalmadığını, toplumun her kesiminde karşılık bulduğunu gösteriyor.
    Bu yıl ise fuarda yaklaşık 500 sanatçı ve 40 galeri eserlerini sergileyecek. IAAF 2025 ile Türk sanatını uluslararası arenaya taşıma hedefimiz doğrultusunda fuarı daha görünür hale getirmektir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.