DOLAR 32,5126
EURO 34,6414
ALTIN 2438,542
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sanatsal dokunuşlar ile sıradışı kuaför salonları

    Sanatsal dokunuşlar ile sıradışı kuaför salonları
    06.09.2018
    A+
    A-

    Günümüzde kişilerin daha bakımlı görünmek için tercih ettikleri güzellik ve kuaför salonlarında işlem süreleri arttıkça geçirilen zaman da artıyor. Geçirilen zamanın artması ile birlikte salonlar da sanatsal dokunuşlarla daha konforlu, sıra dışı ve kişinin ruhunu şımartan yaşam alanlarına dönüşüyor. Kadın ve erkeklerin güzellik salonlarındaki ihtiyaçlarını gözlemleyerek müşteri deneyimini ön plana çıkartan Tasarımcı Nihat Yıldız ise salonlarda geçirilen zamanın kalitesini arttırmak için tasarımlarını gerçekleştiriyor.

    Büyük şehirlerde yoğun ve yorucu geçen iş ve sosyal hayat, kadın erkek herkesin bakımlarına daha da önem vermesini kaçınılmaz hale getirdi. Hızla sayısı artan kuaför ve güzellik salonları, daha kaliteli hizmet sunabilmek için farklılaşma rekabetine girerken tasarımlarıyla ön plana çıkıyor.

    Yaratıcı ve Yenilikçi Çözümler

    Güzellik ve kuaför salonları, sanatsal dokunuşlar ile özel dizayn edilmiş kafe ve bar konseptinde hazırlanmış salonlarıyla müşteri deneyimine öncelik veriyor. Kişilerin keyifli vakit geçirip, kaliteli hizmet alacağı tasarımlar ve konseptlerin müşteri tercihinde çok önemli bir yere sahip olduğunu belirten Tasarımcı Nihat Yıldız, “Kuaför ve güzellik salonlarındaki yaşam alanlarıyla kişilerin gündelik iş hayatından kopmadan bekleyebildiği, kuaför tezgahlarına entegre edilmiş telefon şarj üniteleri ile telefonundan rahatça iş takibini yapabildiği tasarımlar artık tercih ediliyor.” açıklamasında bulundu.

    Marka Algısını Güçlendiren Tasarımlar

    Markalaşma yolundaki salonlarının, kendilerine özel ve kurumsal algı yaratacak tasarımlar ile ayrışacağını belirten Nihat Yıldız, “Salon sahiplerinin müşterinin kuaför ve güzellik zanaatı dışında görselliğe, hizmete ve marka algısına önem verdiğinin bilincinde olması gerekiyor.” dedi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.