DOLAR 32,4031
EURO 34,571
ALTIN 2385,821
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sandaletlerde Butigo etkisi

    Sandaletlerde Butigo etkisi
    03.07.2017
    A+
    A-

    Dünya ayakkabı trendlerini cazip fiyat avantajlarıyla sunan Butigo’nun 2017 yaz koleksiyonu, birçok farklı tarzda sandaleti bir araya getirerek şehirli kadının modern stiline hitap ediyor.

    Sezonun en hit trendi blok topukları yaz renkleriyle birleştiren Butigo sandalet koleksiyonunda; ahşap, hasır, bambu gibi topuk çeşitleri de ön plana çıkıyor. Hasır tabanların monokrom renklerle buluştuğu sandaletler koleksiyonun iddialı modelleri arasında yer alırken, ince topuklu sandaletlerse renk ve model alternatifleriyle yaz partileri için ideal seçenekler sunuyor.

    Butigo’nun terlik koleksiyonu ise sezonun en sevilen trendi ponpon detaylarıyla dünya modasını ayaklara taşıyor. Parmak arasından bantlı modellere uzanan onlarca çeşit sunan Butigo terlik koleksiyonu taş, sim ve püskül gibi detaylarıyla da göz dolduruyor.

    Butigo’nun 2017 Yaz koleksiyonunda yer alan modellerini görebilmek için online mağazanın yanı sıra FLO mağazalarına uğrayabilir, www. flo. com.tr’yiziyaret edebilirsiniz.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.