DOLAR 32,5887
EURO 34,8753
ALTIN 2499,265
BIST 9658,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sanofi Türkiye’den Japonya’ya üst düzey yönetici transferi

    Sanofi Türkiye’den Japonya’ya üst düzey yönetici transferi

    Dünyada 100’den fazla ülkede faaliyet gösteren, 100’e yakın ülkede üretim tesisi bulunan ve tüm çalışmalarıyla hayatı daha kaliteli ve yaşanabilir kılmak için tıpta yenilikçiliğin sınırlarını keşfeden Sanofi, insan kaynakları politikalarıyla da üst düzey transferlerin yarattığı etkinin stratejik öneme sahip olduğunun altını çiziyor.

    Tüm dünyadaki çalışanları arasında geçiş olanağı sağlayan Sanofi, geçtiğimiz günlerde önemli bir transfer gerçekleştirdi. Sanofi Türkiye’de ‘Strateji ve Ticari Operasyonlar Direktörlüğü’nü yürüten Eren Çaşkurlu, ülke çapında gösterdiği üstün performans ve başarılı iş sonuçları nedeniyle Sanofi Japonya’ya transfer oldu.

    Sabancı Üniversitesi Üretim Mühendisliği bölümünden 2007 yılında mezun olan Çaşkurlu, iş hayatına Roche’ta ‘Viroloji Pazarlama Departmanı’nda başladı. Ardından, Eli Lilly’de ‘Pazarlama Araştırmaları Uzmanı’ olarak çalıştı. 2008 yılında Sanofi Grubu’na geçen Caşkurlu sırasıyla ‘Pazarlama Mükemmelleştirme Uzmanı’, ‘Dijital Girişimler Proje Müdürü’, ‘Pazarlama ve Satış Etkinliği Müdürü’, ‘İş Geliştirme ve Stratejik Girişimler Direktörü’ ve son olarak da ‘Strateji ve Ticari Operasyonlar Direktörü’ olarak görev yaptı.

    Sanofi Türkiye’de, önemli başarılara imza atan Çaşkurlu, Nisan 2017 de, Sanofi Japonya’da İşbirlikleri ve Portföy Yönetimi Grubunun başına getirildi.

    Eren Caşkurlu yeni görevinde Sanofi Japonya’nın stratejik planlamasından, portföy yönetiminden, işbirliklerinden ve ticari operasyonlarından sorumlu olarak, 400 Milyon Euoroluk bir portföyü ve 60 kişilik bir ekibi yönetecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.