DOLAR 32,5684
EURO 34,9539
ALTIN 2425,717
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sarpedon Kids’in Dünya Kitap Günü’ne özel Sanal Kitap Fuarı başlıyor

    Sarpedon Kids’in Dünya Kitap Günü’ne özel Sanal Kitap Fuarı başlıyor
    22.04.2021
    A+
    A-

    Soycan Şirketler Grubu’nun bebek ve çocuk ürünleri sunan yeni e-ticaret platformu sarpedonkids. com, 23 Nisan Dünya Kitap Günü özelinde düzenlediği ve 30 Nisan’a kadar devam edecek olan sanal kitap fuarı ile daha fazla çocuğun kitapla buluşmasını amaçlıyor.

     

     

    Çocukların fiziksel, ruhsal ve bilişsel gelişimine yardımcı olacak sağlıklı ve kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunan, Soycan Şirketler Grubu’nun yeni e-ticaret platformu sarpedonkids. com, Dünya Kitap Günü’nü çok özel bir etkinlikle kutluyor.

     

    UNESCO tarafından çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmak için her yıl 23 Nisan günü kutlanan Dünya Kitap Günü’nde sarpedonkids.com’da başlayacak ve 30 Nisan akşamına kadar devam edecek sanal kitap fuarı kapsamında, 0-14 yaş arası çocukların okuyabileceği yüzlerce kitap yüzde 50’ye varan indirimlerle tüketiciyle buluşacak.

     

    Bebek gelişim kitaplarından hikâye kitaplarına, çizgi romanlardan üç boyutlu çocuk kitaplarına kadar farklı yaş gruplarına yönelik farklı kategorilerde binlerce kitabın yer aldığı sarpedonkids. com’da ayrıca yeni üyelere özel sepette ekstra yüzde 10 indirim de fuar kapsamında kitapseverleri bekliyor!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.