DOLAR 32,2594
EURO 34,713
ALTIN 2403,659
BIST 10247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Saygun Arpalı’dan koleksiyonluk bir albüm: Hayallerim

    Saygun Arpalı’dan koleksiyonluk bir albüm: Hayallerim
    07.05.2022
    A+
    A-

    Usta müzisyen Saygun Arpalı’nın yeni albümü “Hayallerim”, OnAir Sahne etiketiyle yayımlandı.

    Efsanelerle yeni nesil müzisyenler, Saygun Arpalı’nın “Hayallerim” albümünde buluşarak ünlü müzisyenin davul, beste ve aranjmanlarına eşlik etti:
    Erdem Sökmen (Gitar)
    Turhan Yükseler (Piyano)
    Eylem Pelit (Bass)
    Batu Şallıel (Flüt, soprano ve tenor saksafon)
    Göksun Çavdar (Klarnet)
    Gül Sıvacı (Çello)
    Öznur Delibaşı (Keman – Vokal)
    Muratcan Yenigün (Stüdyo 6/4 Records – Mix & Mastering)

    Albümün kapak tasarımı ise; çalışmaları ile ünü ülkemiz sınırlarını aşmış illüstrasyon sanatçısı Doğan Ür imzasını taşıyor.

     

    Saygun Arpalı “Hayallerim” adını verdiği albümü ile ilgili : “Albümde öne çıkardığım parça “Hayallerim” ve sıralamada ondan sonraki parça “Neden Olmasın” isteklerimi anlatır gibi… Hayallerimde mutluluk, huzur, duygu, aydınlık günler, sakinlik ve savaşsız bir dünya var. Albümüm, pandemi şartlarının saat kısıtlaması nedeni ile kayıtların zor şartlarda yapılmasına rağmen, tonmeister ve müzisyen dostlarımın benim beste ve aranjmanlarıma büyük katkı sağlamalarıyla tamamlandı. Hepsine çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

    “Hayallerim” albümü 10 eserden oluşan, caz ağırlıklı değişik müzik stilleriyle harmanlanmış enstrümantal bir albüm. Duygulara ve düşüncelere hitap etmesi, parça isimleriyle sosyolojik konulara değinmesi gibi özellikleriyle de usta müzisyenin ruhunu yansıtıyor. Albümdeki şarkılar “En güzel Zamanlar”, “İkinci Şans”, “Büyük Şehir”, “Hayallerim”, “Neden Olmasın”, “Renkler”, “Sevgi Sözcükleri”, “Zor Seçim”, “Randevu”, “Güzel bir gün”

    “Hayallerim” albümünü dijital müzik servislerinden dinleyebilirsiniz:
    Spotify I Apple Music I Fizy I Deezer I YouTube Music

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.