DOLAR 32,5052
EURO 34,5698
ALTIN 2490,265
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Schneider Electric, Asfora EM anahtar-priz serisi ile katkıda bulunuyor

    Schneider Electric, Asfora EM anahtar-priz serisi ile katkıda bulunuyor

    Schneider Electric; yaşam ve çalışma alanlarındaki bağlanabilirliğe, yeni bir tasarıma sahip Asfora EM anahtar-priz serisi ile katkıda bulunuyor!

     

    Schneider, yuvarlak ve kavisli bir tasarımı beğenenler için Asfora EM anahtar-priz serisini bu sene başı itibariyle piyasaya sürdü.

     

    Schneider Electric, kullanıcıların günlük hayatlarında alternatif çözümler sunarak hayatlarını daha konforlu ve daha sürdürülebilir bir hale getirme amacıyla çıktığı yolda anahtar-priz ailesine yeni bir üye kattı. İnce hatlarıyla zarif bir görünüm sunmanın yanı sıra çevreye duyarlı yapısı ile yeşil çevreye de katkıda bulunacak şekilde tasarlanmış Asfora EM, bir anahtar-priz serisinden beklenenden çok daha fazlasını sağlıyor.

     

    Yeni Bir Tasarım, Fonksiyonalite ve Sürdürülebilirlik Bir Arada

    Yuvarlak ve kavisli hatları beğenenler için olan Asfora EM, günlük hayattaki bağlantı ihtiyaçlarını sürdürülebilir bir biçimde sunuyor.

     

    Ortam aydınlatma ve jaluzi kumanda kontrolü için olan mekanizmalar sayesinde doğal ve iç mekan ışıkları ayarlanarak evin veya binanın havası kontrol edilebilir. Elektrik ve haberleşme prizleri, oyun konsolundan TV/video’ya ve en sevilen müziği dinlemeye kadar çeşitli aktiviteler için bağlantı desteği sağlar.

     

    Schneider Electric, piyasaya çıkardığı bütün ürün gruplarında, mümkün olduğu kadar yeşil çevreye duyarlı ve sürdürülebilir olmaya çalışıyor. Asfora EM de Schneider Electric’in diğer anahtar-priz serileri gibi yeşil çevreye duyarlıdır ve sürdürülebilirdir. Ürün çevresel profilinin olması ve içerisinde kimyasalların yer almaması, RoHS (Restriction of Hazardous Equipments / Çevreye Zararlı Maddelerin Kısıtlanması) ve REACh (Registration, Evaluation, Authorization and Restriction of Chemicals / Kimyasal Maddelerin Kaydı, Değerlendirilmesi, İzin Verilmesi ve Sınırlandırılması) direktifleriyle uyumlu olmasından dolayı Green Premium ünvanına sahiptir. Yani dünyayı daha sürdürülebilir bir hale getirme amacıyla çıktığı yolda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

     

    Yaşam alanlarından başlayarak çalışma alanlarına kadar devam eden bir kapsamda, konforlu bir işlevsellik ve sürdürülebilirlik, Schnider Electric’in yeni bir estetiğe sahip olan Asfora EM anahtar priz serisi ile sağlanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.