DOLAR 32,3289
EURO 35,0921
ALTIN 2298,889
BIST 9042,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Schneider Electric, sektörün en büyük dijital etkinliğini gerçekleştirdi

    Schneider Electric, sektörün en büyük dijital etkinliğini gerçekleştirdi
    01.12.2020
    A+
    A-

    · Schneider Electric, yeni nesil endüstrilere yönelik esnek ve sürdürülebilir teknolojileri ele aldığı Innovation Summit etkinliğini,17 Kasım’da dijital ve interaktif bir ortamda gerçekleştirdi

    · Türkiye’den ve dünyadan alanında öncü konuşmacıların yer aldığı etkinlik 2600’den fazla profesyonelin katılımıyla gerçekleşirken, 3D sanal İnovasyon Merkezi katılımcıların ilgi odağı oldu.

    Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümünde dünya çapında uzman olan Schneider Electric’in çevrimiçi olarak düzenlediği Innovation Summit Etkinliği 17 Kasım’da gerçekleşti. Şirketin 11 etkinlikle dünya çapında gerçekleştirdiği buluşmaların Türkiye ayağında, dijital platform üzerinden interaktif bir paylaşım alanı yaratıldı. Dijital çözümler alanında lider olan Schneider Electric, sektörün en büyük çevrimiçi etkinliğini düzenleyerek yenilikçi iş yapış modelleri ile başarılı bir şekilde dijitalleştiğini bir kez daha gösterdi. 25 farklı oturumun gerçekleştiği Innovation Summit’te 53 konuşmacı dijitalleşen dünya ile ilgili son dönemin gelişmelerini ve öngörülerini paylaştı.

    Etkinliğin bu sene dijital olarak gerçekleşmesi üzerine konuşan Schneider Electric Türkiye,Orta Asya ve Pakistan Pazarlama İletişimi Müdürü Burcu Mungan; “Pandemi ile birlikte dijitalleşme büyük bir hız kazandı ve iş yapış şekillerimizin vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Bu sebeple biz de Schneider Electric olarak 2018 yılında da gerçekleştirdiğimiz Innovation Summit etkinliğimizi bu sene dijital ortamda gerçekleştirdik. 2600’den fazla müşterimizi böyle bir etkinlikte ağırlayarak hem onların dijital dönüşüm yolculuklarına ortak olmaktan hem de Schneider Electric ile olan deneyimlerini dijitalleştirmekten dolayı mutluluk duyuyoruz” dedi.

    Schneider Electric’ten İstanbul’da Yeni İnovasyon Merkezi Haberi

    2600 profesyonelin katıldığı etkinlikte Schneider Electric Dünya Başkanı ve CEO’su Jean-Pascal Tricoire, Schneider Electric Dünya Başkan Yardımcısı Luc Remont ve Schneider Electric Türkiye, Orta Asya ve Pakistan Bölge Başkanı Bora Tuncer özel konuşmalar gerçekleştirdi.

    Yeni normale adapte olduğumuz ve yaşamanın yeni yollarını öğrendiğimiz bu dönemde, hızlanmak için çözümün dijitalleşme olduğunu söyleyen Schneider Electric Dünya Başkanı ve CEO’su Jean-Pascal Tricoire; dijitalleşme ile uzaktan ve işbirlikçi operasyonların mümkün olduğunu, böylece enerji kullanımı ve operasyonel süreçte, daha düşük maliyetler ve daha hızlı uygulamalar ile çok daha büyük bir verimlilik elde ettiklerini belirtti.

    Endüstrilerin daha dijital ve güvenilir enerjiye, hızla değişen gücün yönetilmeye ihtiyacı olduğunu vurgulayan Schneider Electric Dünya Başkan Yardımcısı Luc Remont ise Türkiye pazarı daha dijital, daha fazla sürdürülebilir enerji ve daha az merkezi enerji yönünde dönüşüm geçirirken Schneider Electric’in de Türkiye’deki yolculuğunu geliştirmeye devam edeceğini vurguladı.

    İstanbul’da çok yakında açılışı yapılacak İnovasyon Merkezinin lansmanını yapan Schneider Electric Türkiye, Orta Asya ve Pakistan Bölge Başkanı Bora Tuncer de yeni nesil, dijital teknolojileri işimize ve yaşamımıza hızlı bir şekilde entegre etmenin ve bütüncül, güçlü bir dönüşümün yollarını keşfetmenin önemini vurguladığı bir konuşma yaptı.

    Prof. Dr. Özgür Demirtaş pandemi sonrası iş dünyasına ışık tuttu

    Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş ile pandemi döneminin etkisinde dünya ve Türkiye ekonomisinin bugününe ve geleceğine bir ışık tutulduğu oturumda, iş dünyasında yenilikçi yaklaşımlara yönelik öngörüler ortaya koyuldu. Konuşmasında, inovasyon ve sürdürülebilirlik, firmanın operasyonlarının ve gelecek planlarının merkezinde yer alırken, bir taraftan iş yapış şekillerinin “akıllanmasının” ve bu yolla daha iyi yönetilmesinin, özellikle pandemi sonrası dünyada daha da öne çıktığını vurgulayan Demirtaş, pek çok kritik konuyu ele aldı.

    Uzmanlık oturumlarında ise pandemi sonrası dönemde hangi değişikliklerin kalıcı olduğu ve işletmelerin dijitalleşme açısından kendilerini hazırlamaları gereken diğer öngörülemeyen değişiklikler tartışıldı. Gıda, Su ve Atıksu, Otel, Makine ve Sağlık gibi endüstrilere özel gelişimlerin ele alındığı uzmanlık oturumlarının yanı sıra Schneider Electric’in açık mimari sistemi EcoStruxure başta olmak üzere fark yaratan çözümleri de katılımcılara tanıtıldı. Innovation Summit’e özel tasarlanan ve katılımcılardan yoğun ilgi gören 3D İnovasyon Merkezi’de de katılımcılar, sanal platformda ürün ve çözümleri Schneider Electric uzmanlarından dinleme şansı elde ettiler.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.