DOLAR 32,202
EURO 35,0069
ALTIN 2498,743
BIST 10643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Schunk,akıllı dönüşüme çağ atlatan teknolojilerini sergiledi

    Schunk,akıllı dönüşüme çağ atlatan teknolojilerini sergiledi
    14.10.2022
    A+
    A-

    İş parçası bağlama sistemleri ve takım tutucuları pazarında dünya lideri olan Schunk,sektörün merakla beklediği MAKTEK Avrasya Fuarı’nda yer aldı. TÜYAP’ta gerçekleşen fuarda talaşlı imalat sanayisinde fark yaratan teknolojilerini sergileyen şirket; Tendo hidrolik takım tutucuları, manyetik tabla, pnömatik- hidrolik mengeneler, manuel mengeneler, yeni versiyonuyla KSC3 ve iTENDO akıllı seri takım tutucularının lansmanıyla ziyaretçilerle buluştu. Çok sayıda üreticiyi standında ağırlayan Schunk, makine sektörünün lider isimleriyle ticaret olanaklarını değerlendirdi.

    Montaj otomasyonu ve robotik otomasyonda iş ortaklarına ve müşterilerine yüksek katma değer sunan Schunk, inovatif teknolojileriyle sektöre değer katan organizasyonlarda yer almayı sürdürüyor. Son olarak makine sektörünün Avrasya’daki en büyük buluşmasına ev sahipliği yapan MAKTEK Avrasya Fuarı’na katılan şirket, talaşlı imalat sektörüne değer katan teknolojileriyle katılımcılardan tam not aldı. İleri teknolojiye sahip esnek ve akıllı çözümleriyle birçok üreticinin de dikkatini çeken Schunk, yeni iş birlikleri için önemli görüşmeler sağladı.

    Makine sektörünün kalbi, Schunk standında attı

    Tendo takım tutucuları, manyetik tabla, pnömatik- hidrolik mengeneler ve KSC hassas mengene gibi çok sayıda talaşlı imalat ekipmanlarını bu fuarda sergileyen Schunk, akıllı dönüşüm yatırımı yapmak isteyen önemli isimlerle bir araya geldi. Tendo takım tutucular, 3 kat daha uzun takım ömrü ile dikkat çekerken manyetik tabla ise 5 yüzeyden işleme ve tek bağlama fonksiyonuyla fark yarattı. Schunk imzalı pnömatik ve hidrolik mengeneler, otomasyona uygunluğu ve ayarlanabilir sıkma kuvvetiyle ziyaretçilerin beğenisini kazanırken KSC hassas mengeneler de markanın yıldız ürünleri arasında yerini aldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.