DOLAR 32,5015
EURO 34,9607
ALTIN 2429,296
BIST 9809,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    SeaPearl Ataköy’ün metrekaresi 8 bin dolardan başlıyor

    SeaPearl Ataköy’ün metrekaresi 8 bin dolardan başlıyor
    08.04.2018
    A+
    A-

    Kuzu Grup tarafından Ataköy sahilinde hayata geçirilen SeaPearl Ataköy’de satışlar devam ediyor.
    2 milyar 700 milyon dolarlık yatırım büyüklüğüyle İstanbul’un en değerli projelerinin başında gelen SeaPearl’de metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor.
    1,2 kilometrelik sahil bandına sahip olan SeaPearl Ataköy’ün ilk etabında yaşam devam ediyor. Toplamda 1.401 konuttan meydana gelen proje, 33 bin metrekarelik barok tarzı yeşil alanıyla dikkat çekiyor.
    2019 yılında hizmete girecek olan Jumeirah otelini de içerisinde barındıran SeaPearl Ataköy’de ayrıca açık ve kapalı yüzme havuzundan SPA’ya, hamam ve saunadan spor salonuna kadar birçok lüks detay bir arada sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.