DOLAR 32,5837
EURO 34,8076
ALTIN 2412,215
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    SeaPearl’ün balkonlarına Novawood estetiği

    SeaPearl’ün balkonlarına Novawood estetiği
    31.07.2017
    A+
    A-

    İstanbul’un en güzel semtlerinden olan Ataköy sahil yolunun 1 numaralı konumunda yer alan SeaPearl projesi; birçok özelliği ile alıcılarının yaşamlarına değer katarken, balkonlarında Novawood’u tercih ederek evlere benzersiz bir estetik kazandırdı

    İhtişamlı yaşamı en tutkulu haliyle mimarisine de yansıtan SeaPearl projesinin her odası kesintisiz deniz görürken; ahşap zeminli, doğal çimli ve geniş teraslı kat bahçelerinde ve balkonlarında deniz manzaranın keyfi yaşanıyor. Doğal yaşamla iç içe konumlandırılmış projenin balkonlarına doğanın huzurunu getiren ise Novawood’un dış mekan kaplama koleksiyonundan İroko Deck oldu.

    İroko Deck ile şık,estetik ve dayanıklı balkonlar

    Yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken ve Thermowood teknolojisinin Türkiye’deki ilk temsilcisi olan Novawood, Türkiye’deki ve dünyadaki birçok önemli projeye ürün temin etmeye devam ediyor. Novawood bu kez de İroko Deck ürünü ile Ataköy’de ayrıcalıklı bir yaşam sunan Seapearl projesinin balkonları için egzotik bir dokunuş yarattı.

    Doğal haliyle oldukça dayanıklı olan iroko ağacına uyguladığı novathermowood işlemiyle sağlamlığını artıran Novawood; işlemden sonra ağacın içerisinde bulunan yağların dışarı atılmasını sağlayarak ahşabın zaman içerisinde kararmasını engelliyor. İroko Deck; insan trafiğinin yoğun olduğu veya dış etmenlere daha açık yerlerin zeminlerine açık bal rengi ile estetik, dayanıklılığı ile de uzun ömürlü bir kullanım sunuyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.