DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sebahattin Yaman Türkiye’ye ve Dünyaya Değer Katanlar Ödülüne Layık Görüldü

    Sebahattin Yaman Türkiye’ye ve Dünyaya Değer Katanlar Ödülüne Layık Görüldü
    02.12.2022
    A+
    A-

    Turcomoney Dergisi tarafından düzenlenen “Türkiye’ye ve Dünyaya Değer Katanlar Ödülleri” töreninde Türkiye’nin yerli akıllı telefon markası General Mobile’ın Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Yaman’a ödül verildi. Jürinin yaptığı açıklamada Yaman’a ödülün verilmesinde, “General Mobile markasını dünya pazarlarında bir Türk markası olarak başarıyla temsil etmesi ve iş dünyasında örnek bir başarı öyküsüne imza atmasının etkili olduğu kaydedildi.

    Uluslararası ekonomi/finans dergisi Turcomoney’nin geleneksel “Turcomoney Türkiye’ye ve Dünyaya Değer Katanlar Ödüllerine layık görülen kişiler ve kurumlar belirlendi. İş ve ekonomi dünyasının yanı sıra; bilim ve teknoloji alanlarında verilen ödüllerin sahiplerine takdim edildiği gecede, General Mobile markasını dünya pazarlarında bir Türk markası olarak başarıyla temsil eden ve iş dünyasında örnek bir başarı öyküsüne imza atan General Mobile Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Yaman da başarı ödülüne layık görüldü.

    Başlattığımız girişimlerle, önemli mesafeler kaydedildi

    Ödülünü Turcomoney Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Dr. Kazım Kılınç’ın elinden alan ve gecede yaptığı konuşmada bu ödüle layık görülmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten General Mobile Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Yaman, General Mobile olarak ilk olmanın zorluklarını bilerek bu yola girdiklerini ve önemli mesafeler kaydedildiğini dile getirdi. Ayrıca: “Biz üretimimizi Türkiye’ye taşıma kararı aldığımızda ilk hedeflerimizden biri Türkiye’de yüksek teknoloji alanında bilgi birikimi olan insan kaynağına alt yapı oluşturmaktı. Geçtiğimiz beş yılda bunu başardık ve sektöre birçok donanımlı insan kaynağı sağladık. Bunun daha da gelişmesi için mühendislerimizin yetiştirilmesi ve eğitim de bunu desteklemesi gereklidir. Türkiye’nin yüksek teknoloji için dünyada lider bir konuma gelmesi en büyük temennimiz.” dedi.

    Geceye pek çok ünlü isim katıldı

    Turcomoney’nin 11. kuruluş yıldönümü kapsamında 30 Kasım’da WOW İstanbul Hotels&Convention Center’da düzenlenen ödül töreninde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Prof. Dr. Vedat Bilgin Yılın Bakanı Ödülü’ne, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Yılın Yerel Yöneticisi Ödülü’ne layık görüldü.

    Farklı alanlarda üretim, yatırım, istihdam sağlayan ve bunun yanında çevreci sosyal sorumluluk projeleriyle topluma katkı sağlayan birçok kurum ve kuruluş, “Türkiye’ye ve Dünyaya Değer Katanlar Ödülleri” törenine katıldı. Ulusal/uluslararası başarılara imza atan, söylem ve davranışlarıyla topluma katkıda bulunan kuruluş ve kişilerin ödüllendirildiği törene, ödül sahiplerinin yanı sıra Türkiye’den ve birçok ülkeden siyaset, iş, diploması, bürokrasi, bilim ve medya dünyasının önde gelen isimleri de katıldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.