DOLAR 32,5052
EURO 34,5698
ALTIN 2490,265
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Securitas’a Sosyal Media Turkey ödülü

    Securitas’a Sosyal Media Turkey ödülü
    26.10.2020
    A+
    A-

    Güvenlikte bilgi lideri Securitas, “Social Media Awards Turkey 2020” de “Güvenlik” dalında altın ödülün sahibi oldu. Marketing Türkiye & BoomSonar işbirliği gerçekleştirilen Social Media Awards Turkey, sosyal medya sektörünün liderlerinin bir araya geldiği Türkiye’nin en büyük sosyal medya ödülleri olma özelligi taşıyor.

    Sosyal medyaya damgasını vuran marka, ajans, projelerin ödüllendirildiği Social Media Awards Turkey, başarıyı hem rakamsal verilere, hem de sektör önderlerinin fikirlerine göre değerlendiriliyor. BoomSonar’ın “Sosyal Medya Marka Endeksi” verileri de incelenerek en başarılı işler ve markalar seçiliyor.

    Social Media Turkey ödülleri 22 Ekim Perşembe günü online olarak düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu. Güvenlik dalında altın ödül alan Securitas, güvenlik sektöründe kanaat lideri poziyonunu sosyal mediya kanallarında paylaştığı içeriklerle de pekiştirmeye devam ediyor.

    Endüstriyel tesislerden perakendeye, havacılıktan turizme, enerjiden alışveriş merkezlerine kadar 26 sektöre özel güvenlik çözümleri sunan Securitas Türkiye; 78 ilde, 11 Bölge Müdürlüğü’nde, 70 Şube Müdürlüğü ile, 2500 hizmet noktasında yaklaşık 20 bin çalışanı ile 1000’in üzerinde farklı projede hizmet vermektedir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.