DOLAR 32,4994
EURO 34,5638
ALTIN 2498,328
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sedef ve Yansıma Etkili Senkron ile mekanlarda büyüleyici değişim

    Sedef ve Yansıma Etkili Senkron ile mekanlarda büyüleyici değişim
    08.05.2018
    A+
    A-

    Teknoloji ile renklerin dünyasını birleştiren DYO’nun Senkron Serisi dekorasyona yaratıcı fikirler getirmek isteyenler için ideal. Senkron Sedef Etkisi ile mekânlar sedef parlaklığına bürünürken, Senkron Yansıma Etkili ile de ışığa ve zemine göre renk değiştiren bir parlaklık ortaya çıkıyor.

    Baharla birlikte doğa tüm coşkusunu sunarken, mekânlar da canlanıyor. DYO’nun Senkron Serisi de dekorasyonlarına yaratıcı fikirler getirmek isteyenlere ilham veriyor. Sedef ve Yansıma Etkili iki farklı ürünü ile duvarlarda adeta dönüşüme imza atan DYO Senkron Serisi ile duvarlarda birçok desen yaratabiliyor.

    DUVARLARDA SEDEF PARLAKLIĞI

    Yüzeye dokunma hissi veren “Senkron Sedef Etkili”, sedef parlaklığında ve inci beyazı renginde üretilerek, DYO Renk Pınarı sistemi ile 18 farklı renk seçeneği sunmaktadır.

    DİLEYENE ALTIN IŞILTISI

    Gold renkte üretilen “Senkron Yansıma Etkili” ise, ışığa ve zemin rengine göre değişen bir parlaklıkta. Gold rengi ile boyanan mekânlarda yüzeye göre rengin tonu değişirken; açık renkli zeminde daha yumuşak, koyu renkli zeminde ise duvarlarda altın görünüm oluşturuyor.

    Modifiye akrilik emülsiyon esaslı, reflekte efektli dekoratif boyalardan oluşan Senkron serisindeki ürünler, boyalı yüzeylere uygulanırken dekoratif, dayanıklı ve silinebilir özellikleri ile öne çıkıyor. Su bazlı, kokusuz, insan ve çevre dostu Dyo Senkron Serisi, teknoloji ile renklerin dünyasını birleştiriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.