DOLAR 32,4045
EURO 34,7411
ALTIN 2440,99
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Şef Serkan Bozkurt’tan mutfak sektörüne yeni soluk

    Şef Serkan Bozkurt’tan mutfak sektörüne yeni soluk
    28.06.2017
    A+
    A-

    Türkiye’de ilk kez WACS (Dünya Şefler Birliği) Uluslararası Mesleki Yeterlilik Sertifikası Programı (Professional Cook-Commis Chef) uygulamasını yapan Chef’s Table Mutfak Akademisi’nin kurucusu, sektöre katkıları ile bilinen Serkan Bozkurt, Karaca iş birliğiyle hazırladığı “Mutfak Bilgi Programı” adlı inovatif proje ile sektöre yeni bir soluk getiriyor.

    15 yıl önce yarattığı yemek programları ile genç nesil şefliğin oluşmasında büyük rol oynayan Serkan Bozkurt, şimdi öğrencilerine verdiği mutfak akademisi eğitiminin temellerini yeni bir konsept ile herkese ulaştırıyor. Yemek tarifi değil mutfak doğrularının ve tekniklerinin anlatıldığı program, sektördeki yemek programı algısını tamamen değiştirmeye hazırlanıyor. Programda bildiğimizi zannettiklerimiz, kompakt bilgiler, bizi şaşırtan mutfak doğruları ve temel teknik bilgileri paylaşılıyor. Toplu taşıma araçlarında Modyo TV ile günde 4 milyon İstanbullu’ya ulaşılıyor.

    Programda şu ana kadar “İyi Bir Çorba Nasıl Yapılır?”, “Et Nasıl Mühürlenir?”, “Sebzeler Nasıl Haşlanır?”, “Hoşaf ile Komposto Arasındaki Fark Nedir?” gibi teknik konular işlendi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.