DOLAR 32,5559
EURO 34,8907
ALTIN 2440,229
BIST 9726,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Şehri uyandıran Festival İzmir’de kahveseverlerle buluşuyor

    Şehri uyandıran Festival İzmir’de kahveseverlerle buluşuyor
    16.05.2022
    A+
    A-

    İzmir Coffee Festival 27-28-29 Mayıs’ta Alsancak’taki Tarihi Havagazı Fabrikası’nda kahve severleri ağırlayacak.

    İstanbul ve Ankara Coffee Festival gibi büyük çapta organizasyonları hayata geçiren Dream Sales Machine, 27-28-29 Mayıs tarihlerinde İzmir’de kahveseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Bitexen sponsorluğunda Tarihi İzmir Havagazı Fabrikası’nda düzenlenecek İzmir Coffee Festival’de 90 marka, nitelikli kahveler, yerli ve yabancı kahve dükkanları, kahvenin tüm paydaşları yer alırken, 3 gün boyunca 15 canlı konser, 36 Workshop, Coffee Talks ve seminerler gerçekleştirilecek. Festivalde ayrıca, galibinin Dünya Şampiyonası’na katılma hakkı elde edeceği AEROPRES Türkiye Kahve Şampiyonası da düzenlenecek.

    Kahve ve müzik bir arada

    İzmir Coffee Festival’de aynı zamanda kahve keyfine; Gaye Su Akyol, Gripin, Bedük, Grogi, Umut Kaya, Cansu Nihal Akarsu, Yok Öyle Kararlı Şeyler, Ege Çubukcu – Güliz Ayla, Köfn, Yasak Helva, Peter Di Carlo, Ayan Beyan, Yiğit Boyunağa ve Bambaşka gibi isimler de eşlik edecek.

    Dream Sales Machine Başkanı Alper Sesli, “Her sene İstanbul ve Ankara’da yoğun bir katılımla düzenlediğimiz Coffee Festivali, Ege’nin incisi İzmir’e taşımaktan çok mutluyuz. Workshoplar, atölyeler ve seminerlerin olacağı festivalimizde İzmirlileri ayrıca; iyi kahve, müzik ve etkinliklerle buluşturacağız. Yurtdışından gelen iki önemli barista da festivalde yerini alacak. Tüm İzmirli kahveseverleri her anı dolu ve keyifli geçecek festivalimizde görebilmeyi istiyoruz” şeklinde konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.