DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    SEKSENDOKUZ, yılların tecrübesiyle FSummit’te

    SEKSENDOKUZ,  yılların tecrübesiyle FSummit’te
    27.03.2023
    A+
    A-

    26 yıldır sadece gastronomi dünyasında mekan tasarlayan mimarlık ofisi SEKSENDOKUZ, yıllara dayanan tecrübesini

    FSummit çatısı altında profesyonellerle ve yeni yatırımcılarla paylaştı.

    Ayşe Çetin ile Tuğba Ünal’ın kurduğu ve yüzlerce başarılı projeye imza atan SEKSENDOKUZ, 20-21 Mart 2023’de Antalya’da gerçekleştirilen III. Uluslararası Turizm ve Gastronomi Yatırımları ve Ağırlama Zirvesi FSummit’te misafirlerini ağırladı. Gastronomiyi uzmanlık alanı olarak seçen SEKSENDOKUZ, ziyaretçilerini, bütünsel tasarım anlayışı, gastronomi alanlarındaki yenilikçi, fonksiyonel, rekabetçi ve etkileşimi yüksek çözümleriyle bilgilendirdi.

    SEKSENDOKUZ’un kurucu ortağı Ayşe Çetin, sadece gastronomi alanında 1000’i aşkın projede imzaları olduğunu söylüyor. FSummit etkinliğiyle yıllara dayanan bu deneyimlerini ulusal ve uluslararası sektör ile paylaştıklarını dile getiren Çetin; “değişen koşullar ve ihtiyaçlar doğrultusunda gastronomi dünyasındaki yenilikçi mimari yaklaşımları yatırımcılarla ve profesyonellerle paylaşma fırsatını bulduk” dedi.

    FSummit etkinliği ile çok önem verdikleri ve her platformda anlatma imkanı bulamadıkları “mimarlıkta uzmanlık” konusunu detaylarıyla anlatma imkanı bulduklarını söyleyen Çetin, sektörün önde gelen kişileriyle ve yatırımcılarla biraraya geldiklerini de sözlerine ekledi.

    Ayşe Çetin; “SEKSENDOKUZ olarak kendimizi, yaptıklarımızı, ekibimizi, tecrübelerimizi anlatma fırsatı bulduk. Uzman kişilerle, ziyaretçilerimizle, diğer firmaların ekipleriyle fikir alışverişinde bulunduk. Bizler bilgilerimizi tazelerken, gelişen teknoloji ve yeni trendleri sergileme, aktarma imkanımız oldu. Bu kadar yoğun geçen iki günde, her iki taraf için de verimli geçen görüşmelerle birlikte kısa da olsa Antalya havasını solumak iyi geldi” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.