DOLAR 32,4923
EURO 34,9454
ALTIN 2431,202
BIST 9803,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Seletti Banana Lamp Türkiye’de

    Seletti Banana Lamp Türkiye’de
    18.12.2017
    A+
    A-

    Dünyanın en popüler meyvesi olan muz, çizgi dışı bir lamba tasarımıyla yaşam alanlarınızı aydınlatacak.

    Job Smeets and Nynke Tynagel tarafından kurulan Belçika merkezli Studio Jobs ve tasarım dehası İtalyan Seletti iş birliğiyle tasarlanan Banana Lamp, eğlenceli ve esprili dokunuşuyla mekanları unutulmaz kılıyor.

    Reçine ve camdan yapılan ürün üç farklı muz şeklinde tasarlandı ve uygun ışığı yaratabilmeniz için ayarlanabilir özelliğe sahip. Modern iç mekanlara keyifli bir dokunuş getiren diğer Seletti aydınlatmalarla da uyumlu bir tasarıma sahip olan Banana Lamp, sevilen çizgi karakterlerle adlandırıldı: Huey, Dewey ve Louie gerçekçi olmayan ancak göz kamaştırıcı altın kaplamasıyla ortaya çıkan, gerçek muz kabuğunu andırıyor.

    Lamba, stüdyonun daha büyük olan Banana bronz heykelleri ile benzer bir tasarıma sahip olmakla birlikte, pop art ve popüler kültüre de gönderme yapıyor. Seletti Banana Lamp’in tek bir modelini kullanabileceğiniz gibi, üç farklı modeli birlikte kullanacağınız bir kompozisyonla, mekanı ilgi odağı haline getirebilirsiniz.

    Seletti Banana Lamp ve birbirinden özel farklı tasarım ürünleri Pomstore.net online mağazada ve Pomstore Levent Showroom’unda satışa sunuluyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.