DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Selin doğadan kokuları hayata taşıyor

    Selin doğadan kokuları hayata taşıyor
    15.02.2020
    A+
    A-

    2020 yılı trendleri bize yüzümüzü daha fazla doğaya dönmemiz gerektiğini işaret ediyor. Yaşam tarzımızdan günlük alışkanlıklarımıza, doğadan ilham alan, bize doğayı anımsatan koku ve dokular hayatımızda daha fazla yer bulacak. Doğaya dönüş, koku trendlerinde de ön planda. Selin’in Ardıç, Sığla, Bahçe Gülü, Ladin, Lavanta, Hanımeli gibi doğanın kendine has kokularını buluşturduğu seri, doğayı daha fazla şehirlere taşımak isteyenlerle buluşuyor.

    Günlük tempomuz ve metropol hayatı bizi doğadan gitgide uzaklaştırıyor. 2020 trendlerinde modadan dekorasyona, beslenmeden yaşam tarzına her şey artık daha fazla doğaya dönme vaktinin geldiğini gösteriyor. Doğadan ilham alan, doğanın rengini, kokusunu bize taşıyan her şey hem günlük koşuşturma ve stresten uzaklaşmaya yardımcı oluyor, hem de tazelenme fırsatı sunuyor. Bu senenin favori kokuları arasında da doğadan gelen Ardıç, Sığla, Ladin gibi ağaçlar; bahçe gülü, lavanta gibi bahar ve yazı hatırlatan çiçekler var.

    Günün her anı doğaya kaçamak yapın

    Türkiye’nin öncü kolonya markası Selin’in doğadan ilham alarak hazırladığı Parfümlü Kolonya Serisi, doğayı günün her anı yaşamak isteyenler için özel bir seçkide buluşuyor. Ardıç, Bahçe Gülü, Hanımeli, Ladin, Lavanta ve Sığla kolonyaları verdiği tazelik hissi ve ferahlık ile de yoğun tempo ve stresten uzaklaştırarak, rahatlatıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.