DOLAR 32,4564
EURO 34,7746
ALTIN 2427,768
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Selpak Deluxe Serisi ile hijyen ve yumuşaklık bir adım önde

    Selpak Deluxe Serisi ile hijyen ve yumuşaklık bir adım önde
    13.01.2020
    A+
    A-

    Selpak, yenilikçi ürünlerinden oluşan Deluxe serisi ile kullanıcılarını yine ilklerle buluşturuyor. Deluxe Re-Fresh Tuvalet Kağıdı, Selpak Deluxe Pamuk Katkılı Tuvalet Kağıdı, ve Deluxe Bambu Kağıt Havlu’dan oluşan Deluxe serisi; benzersiz özellikleri ile temizlik ve hijyende fark yaratıyor.

    Yenilikçi bakış açısıyla sektörde ilklere imza atan Selpak’ın son teknolojileri kullanarak geliştirdiği Deluxe serisi, benzersiz özellikleriyle ön plana çıkıyor. Türkiye’de ilklere imza atan seri, Selpak Deluxe Re-Fresh, Selpak Deluxe Pamuk Katkılı Tuvalet Kağıdı ve Selpak Deluxe Bambu Kağıt Havlu ürünlerini içeriyor.

    Selpak Deluxe Re-Fresh ile kötü kokulara elveda
    Selpak Deluxe Re-Fresh Tuvalet Kağıdı, çeşitli altyapı sorunları veya lodos nedeniyle banyolarda oluşan gider, rutubet gibi hoş olmayan kokuları yok ediyor. Banyodaki kötü koku moleküllerini havada yakalayıp yok ederek, ortama mis gibi kokular yayıyor.

    Yumuşaklıkta bir numara

    Türkiye’nin en yumuşak tuvalet kağıdı olma özelliğine sahip olan Selpak Deluxe Pamuk Katkılı Tuvalet Kağıdı, suya dayanıklı olma özelliği ile de ön plana çıkıyor. Kolay parçalanmayan ve uzun süreli kullanım sağlayan Selpak Deluxe Pamuk Katkılı Tuvalet Kağıdı, Türkiye’nin en yumuşağı unvanını sonuna kadar hak ediyor.

    Selpak’ın en dayanıklı kağıt havlusu
    Selpak Deluxe Bambu Kağıt Havlu, mutfaktaki temizlik alışkanlıklarını değiştirmeye hazırlanıyor. Selpak Kağıt Havluya göre yüzde 50 daha dayanıklı yapıya sahip olan Selpak Deluxe Bambu Kağıt Havlu, mutfaktaki zorlu temizlik işlerinde bile kullanılabiliyor. Pratik olmasının yanı sıra yıkayıp sıkarak bir kez daha kullanıma imkan veren yapısıyla da ev ekonomisine destek oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.