DOLAR 32,5253
EURO 34,8137
ALTIN 2445,208
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Selzedeler TOKİ’nin deniz manzaralı konutlarında oturmaya başladı

    Selzedeler TOKİ’nin deniz manzaralı konutlarında oturmaya başladı
    04.07.2023
    A+
    A-

    Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde 2021’deki selin ardından TOKİ tarafından inşa edilen 649 konut hak sahiplerine teslim edildi.

    Sel nedeniyle evini kaybedenler için ilçenin farklı noktalarında TOKİ tarafından inşası tamamlanan 649 konutun kurası çekildi. Konutlar hak sahiplerine teslim edildi. İlçede 2. ve 4. bölgedeki TOKİ konutlarında Karadeniz manzarası bulunuyor.

    İlçe sakinlerinden Azime Er, 11 Ağustos 2021’deki sel nedeniyle zor bir süreç geçirdiklerini hatırlatarak, Evler hızlı şekilde yapılmaya başlandı. Allah razı olsun devletimizden, arkamızda çok durdular. Her şey dört dörtlük. Çok mutluyum. Çocuklarım gelecek. Eşim burayı çok seviyor.” dedi.

    Güler Şen de sevinç ve üzüntüyü bir arada yaşadıklarını belirterek, Evlerimiz yapıldı. Allah razı olsun devletimizden, milletimizden. Ev olmayınca olmuyor. Önceden denizi göremiyorduk. Allah razı olsun, çok güzel.” ifadelerini kullandı.

    Nevzat Şen ise evi çok beğendiğini belirterek, Mayıs’ın 15’inde evimize yerleştik. Burada bir köy havası da var. Çok memnunum. Doğanın içinde, deniz manzaralı. Emeği geçenlerden Allah razı olsun.” diye konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.