DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Semaver Kumpanya’nın kapalı gişe rekortmeni oyunu “Cimri” 11-12 Ağustos’ta Küçükçiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda

    Semaver Kumpanya’nın kapalı gişe rekortmeni oyunu “Cimri” 11-12 Ağustos’ta Küçükçiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda
    03.08.2021
    A+
    A-

     

    Semaver Kumpanya’nın eşsiz yorumuyla Molière’in ölümsüz komedisi “Cimri”, 11-12 Ağustos’ta iki gün üst üste KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’na konuk oluyor! Serkan Keskin’in, büyük övgü toplayan performansıyla Harpagon karakterine hayat verdiği “Cimri”, parayı bütün değerlerin üzerinde tutarak kendisine ve çevresine yabancılaşan insanın içine düştüğü çelişkileri, hem eleştirel hem de mizahi bir yorumla sahneye taşıyor. URU organizasyonu ve Mey|Diageo kurumsal desteğiyle gerçekleşen KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda sahnelenecek oyunun biletleri, etkinlik başlama saati olan 21.00’e kadar online olarak Biletix’ten temin edilebiliyor. Seyirciler, kapı açılış saati olan 18.30’dan itibaren bahçe ve fuaye alanında, açık havada zaman geçirme imkânı da buluyor.

     

    Şehrin rakipsiz etkinlik ve eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park’ın yeşil yüzü KüçükÇiftlik Bahçe’de gerçekleşen KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu, İstanbulluları açık havada tiyatronun iyileştirici gücüyle buluşturmaya devam ediyor. Yoğun ilgi gören KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu, 11 ve 12 Ağustos akşamları Semaver Kumpanya’nın sahnelediği, Molière’in ölümsüz komedisi “Cimri”ye ev sahipliği yapıyor.

     

    Serkan Keskin, Metin Alpargun, Cansu Saka, Hakan Atalay, Onur Yakçınkaya, Sezin Bozacı, Ezgi Ulusoy Tamer, Onur Şenol, Ahmet Kaynak, Selen Şenay, Uğur Senkeri ve Saniye Samra’nın rol aldığı “Cimri”nin yönetmenliğini Tansu Biçer üstleniyor. Kaleme alınmasının üzerinden 400 yıl geçmesine rağmen hâlâ güncelliğini koruyan oyun, parayı tüm değerlerin üstünde tutan insanı eleştirel ve güldüren bir yorumla ele alıyor. 17. yüzyıl Paris burjuvasının para tutkusunu öne çıkaran, garip rastlantılarla bezeli “Cimri”, hikâyesini kimseyi yargılamak istemeyen, tüm haksızlıkları görmek ve göstermek üzerine kurulu bir pencereden bakarak anlatıyor.

     

    AÇIK HAVADA, GÜVENLE SOSYALLEŞME İMKÂNI 

     

    Şehirlilerin kaçış noktası haline gelen KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu İstanbullulara yemyeşil huzurlu bahçe ortamında nefes alabilecekleri, güvenle sosyalleşebilecekleri bir alan sunuyor. Geçtiğimiz yaz misafirlerinin içleri rahat bir şekilde açık havada vakit geçirmelerini sağlayan KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda COVID-19 nedeniyle alınan hijyen tedbirleri bu yıl da en üst düzeyde uygulanıyor. Yalnızca online biletleme sisteminin kullanıldığı, kapıda bilet satışının yapılmadığı etkinliklerde misafirlerin ateş ölçümü sağlık görevlileri tarafından yapılıyor. Ortak kullanım alanlarında birçok noktaya dezenfektan üniteleri kurulan etkinlik alanında maske takma zorunluluğu bulunurken, maskesi olmayan seyircilere maske temin ediliyor.

     

    Bilet fiyatlarının 60-180 TL arasında değişiklik gösterdiği oyunların kapı açılış saati 18.30, başlama saati ise 21.00. Biletler oyun başlayana kadar online olarak Biletix’ten temin edilebiliyor.

    KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu 2021 Programı

    11-12 Ağustos            Cimri – Semaver Kumpanya

    25-26 Ağustos Bir Baba Hamlet – Baba Sahne

    1 Eylül             Westend / Batının Sonu – Dasdas

    2 Eylül                         Sevgili Arsız Ölüm Dirmit – Tiyatro HemHal

    8 Eylül                         Yeni Bir Şarkı – Moda Sahnesi

    9 Eylül                         Çamlıca’nın Üç Gülü – Kedi Sahne Sanatları

    15 Eylül                       Hey Gidi Günler – Uygur Gösteri

    16 Eylül                       İki Bekar – Duru Tiyatro

    22 Eylül                       Ben Anadolu – Mam’art

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.