DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sephora Sevgililer Günü’ne kalpleri çalıyor

    Sephora Sevgililer Günü’ne kalpleri çalıyor
    30.01.2018
    A+
    A-

     

    Sephora Collection ve Sephora’ya özel markalar, bu Sevgililer Günü’nde aşıkların gönlünü fethediyor. Göz alıcı makyaj koleksiyonları ve bu özel güne cildinizi hazırlayacak ürünler Sevgililer Günü kutlamasını adeta bir keyfe dönüşüyor.

    İsteyenlerin Sevgililer Günü’ne hazırlanırken kullanacağı isteyenlerin ise sevgililerinin kalbini ele geçirmek için hediye edebileceği birbirinden etkileyici ürünler, Sephora mağazalarında kozmetik tutkunları ile buluşuyor. Etkileyici bakışlar, göz alıcı bir cilt için ten makyajı ve bakım ürünlerinin bir araya geldiği koleksiyon sayesinde Sephora Sevgililer Günü’nde en iyi hediye ve deneyim noktası haline geliyor.

    Sephora Collection Shimmering Powder – Işıltılı Pudra

    Ultra ince dokulu ve zengin pigmentli bu pudra cilde yeniden ışıltı kazandırmak için üzerine düşeni fazlasıyla yapıyor. Geniş bir fırça ile tüm yüze veya yüzün ışık alan bölümlerine bölgesel olarak uygulanıyor ve cilde doğal bir şekilde yayılıyor. Cildin doğal parlaklığını gözler önüne seriyor.

     

    Sephora Collection Outrageous Extension Mascara – Maskara

    Sephora Outrageous Extension maskara kirpiklerinizde mucizeler yaratıyor. Kirpikleri muhteşem bir hacme kavuşturuyor, maksimum uzunluk sunuyor. Kalın ve güçlü kirpikler için formülündeki keratin yardıma koşuyor. Üstelik fırçanın konik ucu ile mascara tüm kirpiklere kolay şekilde sürülebiliyor.

    Sephora Collection Nuit Kajal – Uzun Süre Kalıcı Göz Kalemi

    Büyüleyici ve manyetik bir göz makyajı için bu kalemden daha fazlasına ihtiyaç yok. Sürme veya far olarak kullanılabilen uca sahip ürün uygulandığı anda bakışlara derinlik katıyor. Gül mumu ile zenginleştirilen içeriği sayesinde kolayca sürülebilen ürün uzun süre kalıcılık sağlıyor.

     

    Sephora Collection Cream Lip Stain – Uzun Süre Kalıcı Ruj

    Uzun süre kalıcılık, kolay bir sürüş, yoğun bir renk paneli, uyguladıktan sonra mat ve kadifemsi bir görünüm sağlayan rujlar, kadınların kalbinİ fethediyor. Renk yelpazesinde 30 ton barındıran ruj, Sevgililer Günü için kırmızı rengiyle iddiasını konuşturuyor.

     

    Sephora Collection Lip Balm – Renkli Dudak Balmı

    Sephora goji özlü dudak balmı dudakları beslerken aynı zamanda koruyor.

    Dudakları rahatlatan Sephora balm ile güzel bir gülüş kaçınılmaz oluyor.

     

    Sephora Collection Cleansing Cream – Temizleyici Krem

    Siyah noktalar, makyajı temizleme veya cildinizi arındırmanız için gerekli çözümü size Sephora’nın muhteşem temizleyici kremi sunuyor. Özellikle günün sonunda yorgun düşen ciltlerden izleri silmeye yardımcı oluyor. Bunların hepsini cildinizi kurutmadan veya yağlandırmadan yapıyor.

    Sephora Collection Micellar Gel – Temizleme Jeli

    Nar ile cildi yorgun görünümden uzaklaştıran ve enerjik tutan, suya dayanıklı makyajlarda bile etkili olan bu jel ile cilt hak ettiği temizliğe kavuşuyor. Üstelik üründen sonra cildi yıkamaya gerek kalmıyor, kullanımı çok basit, hızlı ve etkili.

     

    Sephora Collection Pomegranete Eye Mask – Narlı Göz Maskesi

    Asya güzelliğinin en saf geleneklerinde yer alan göz çevresi bakımı Sephora’nın kağıt maskesi ile buluşuyor. Narın yorgunluk giderici ve enerji verici özelliği sayesinde gözler 15 dakika içerisinde ışıltısını kazanıyor.

     

    Sephora Collection Pomegranete Face Mask – Narlı Yüz Maskesi

    Kesimi yüzün şekline uygun ultra ince kumaştan bu maske gerçek bir ikinci deri etkisi yaratıyor. Zenginleştirilmiş bakım formülüyle 15 dakikada cilt sorununa çözüm getiriyor. Narlı yüz maskesi ciltteki yorgunluğu gideriyor ve canlılık kazandırıyor.

     

    Sephora Goji Hand Balm – Goji Özlü El Balmı

    Bu yumuşacık, hoş parfümlü el balmı ile Sephora Collection, kışın sertliğinden sonra şımartılmaya ihtiyaç duyan ellere güzel bir destek sunuyor. Goji özlü balm ile elleri besliyor ve koruyor.

    Huda Beauty Desert Dusk Palette – Far Paleti

    Çölün sırlarını açığa çıkaran Desert Dusk far paleti Dubai’deki Huda’yı çevreleyen keskin nüansları ve çarpıcı manzaraları gözler önüne seriyor. Güneş battıkça ve renkler ile gölgeler kuma vurdukça Orta Doğu, süslü bir gökyüzüyle bu dinamik renk paletinin içinde hayat buluyor. Paletteki farlar, mat ve duokrom holografik pigmentlerle eşsiz dokular sunuyor ve çok çeşitli renkler sağlıyor. Palet içeriğinde 8 kremsi mat renk, 6 yanardöner inci tonu, duokrom ve 1 ışıltılı far bulunuyor.

     

    Huda Beauty Liquid Matte Cheerleader – Ruj

    Zengin formülüyle dudakları nemlendiren ürün aynı zamanda mat bir bitiş sağlıyor. Uzun süre kalıcılık sağlayan ruj hafif yapısıyla dikkat çekiyor. Muhteşem rengi ile dudakların güzelliğine güzellik katıyor.

     

    BECCA Shimmering Skin Perfector – Far Paleti

    BECCA, en çok sevilen Shimmering Skin Protector tonlarından esinlenerek yarattığı far paleti ile kış aylarını renklendiriyor. Sınırlı sayıda sunulan ve kadifemsi dokusuyla çok beğenilecek far paletinde parlak ve metalik bitişlere sahip altı farklı ton bulunuyor.

     

    Urban Decay Naked Heat – Far Paleti

    On iki doğal, zarif ve daha önce görülmedik kehribar tonlarından oluşan far paleti birçok farklı görünüm imkânı sağlıyor. Kırmızı alt tona sahip kremsi mat çikolata, yanık portakal veya koyu kahverengi tonlarıyla baştan çıkarıcı görünümler elde edilebiliyor. Far hayranları, seçenek fazlalığından ötürü kendilerini özel hissediyor.

    Kat Von D Lip Liner Trio – Dudak Kalemi

    Everlasting Lip Liner Trio seti, Kat Von D’nin başlıca nude renklerinde üç yeni dudak kalemi içeriyor: Yıldız rengi “Lolita” Saint+Sinner koleksiyonundaki mini Everlasting Liquid Lipstick setindeki romantik nude renklerine harika bir tamamlayıcı olarak seçildi.

     

    Kat Von D Mini Liquid Lipstick Set – Ruj Seti

    Mini Everlasting Liquid Lipsticks seti sekiz nötr ton içeriyor: daha koyu, daha cesur tonlar ve “Madrid” isimli yeni özel rengiyle her cilt rengine uyumlu nude rengi bir palet sunuyor. Kat, Everlasting Liquid Lipsticks’in bu tonlarını, en geleneksel olandan en cüretkâr olana sonsuz çeşitlilikte bir sanatsal etki yaratmak üzere Lip Liner Trio Kit’teki tonlarla eşleştirmek için seçti.

     

    MAKE UP FOR EVER Lustrous Must Haves – Makyaj Kiti

    Lustrous Must Haves kiti ile mükemmel ve göz alıcı bir görünüm elde etmek kaçınılmaz. Kitin içeriğinde kusursuz ve kalıcı bir makyaj için MAKE UP FOR EVER’ın en çok satan tüm ürünleri bulunuyor. 1 makyaj bazı, 1 rötuş pudrası, 1 maskara, 1 göz kalemi ve 1 gloss. Sevgililer Günü’nde muhteşem görünmek için her şey bu kitte.

    MAKE UP FOR EVER Artist Rouge Light Luminous Hydrating Lipstick – Ruj

    Muhteşem renklerin ve göz alıcı parlaklığı birleştiren bu ruj kırmızı rengi ile Sevgililer Günü’ne damgasını vuruyor. Hafif yapısı ile dudaklara konfor sağlayan ürün dudakları nemlendirirken besliyor.

     

    Nars The Kiss Velvet Matte Lip Pencil Set – Dudak Kalemi Seti

    Ödüllü Velvet Matte Lip Pencil’in zengin seçkisi, dört renkte buluşuyor: iki yeni sınırlı sayıda ve iki özgün renk. Endangered Red, Bordeaux. Tonlar: Toundra, rust (Sınırlı Sayıda) Wild Ways, ebony (Sınırlı Sayıda) Spell Bound, shimmering pink beige

     

    YVES SAINT LAURENT High Density Black Mascara – Maskara

    Yves Saint Laurent maskara eşsiz 3 katlı film kompleksi ile kirpiklerde harikalar yaratıyor. Formülü ile kirpiklerde istenilen görünümün elde edilebilmesini sağlıyor.

     

    YVES SAINT LAURENT Touche Eclat – Kapatıcı

    Yves Saint Laurent Touche Eclat göz altı morlukları, istenmeyen noktalar, göz çevresinde oluşan ince çizgiler, alın bölgesindeki şeritler için kısa sürede çözüm sunuyor. Fırça uçlu kalem yapısı ile kolay kullanım sağlarken ciltte kolayca dağılıyor ve emiliyor. Cilde ihtiyacı olan nemi sağlayarak bakım yapıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.