DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sephora’nın ışığı makyajınıza yansıyor

    Sephora’nın ışığı makyajınıza yansıyor
    08.08.2017
    A+
    A-

    Sephora Collection, ışıltıyı odak noktası aldığı makyaj koleksiyonuyla, ışıltılı ten, taze yüz, parlak cilt ve çizgilerin görünümünü azaltmayı sağlıyor.

    Smoothing And Brighting Concealer – Göz Altı Kapatıcısı
    Makyajınıza ışık dokunuşu katan Smoothing And Brighting Concealer, göz altlarınız için beklentinizden fazlasını yapıyor ve yeni renkleriyle Sephora’nın koleksiyonunda sunuluyor. Açık tenliler, koyu tenliler ve buğday tenliler için 5 farklı tonu bulunan ürün, hiyalüronik asitle ve ışığı yansıtan pigmentlerle zenginleştirilen formülüyle yorgunluğu gideriyor, kusurları kapatıyor, pürüzsüzleştiriyor ve dolgunlaştırıyor.

    Fiyatı: 47,50 TL
    Outrageous Plump Effect – Dudak Parlatıcısı
    Göz farı, lipstick ve maskaradan sonra Outrageous Koleksiyonuna yeni bir üye katılıyor: Outrageous Effect Volume dudak parlatıcısı. Dudaklara hafif ve parlak bir dokunuş sağlayan ürün, ten renginden, mercan rengi ve pembeye kadar altı farklı renk içeriyor.
    Fiyatı: 34,90 TL

    Glow Finishing Pressed Powder – Pudra
    Işık efektiyle makyajda highlighter trendini anımsatan Glow Finishing Pressed Powder,ışıltılı ince dokusuyla göz kamaştırıyor. Birçok renk içeren ürün, makyaja tazelik katan pembe, ışıltı katan lila ve kızarıklık karşıtı yeşil renk ile bütün cildinizin kusursuz görünüme kavuşmasına yardımcı oluyor.

    Fiyatı: 59,90 TL
    PRO Allover Powder n°61 – Pudra Fırçası
    Yoğun sentetik tüyleri ve büyük yuvarlak şekli sayesinde PRO Allover Powder n°61, homojen ve doğal bir uygulama sağlıyor. Yüz ve dekolte üzerinde toz, kompakt veya mineral pudra ile uygulanabiliyor.
    Fiyatı: 34,90 TL

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.