DOLAR 32,5123
EURO 34,8835
ALTIN 2436,519
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Seramic Beauty Cream ile ciltte seramik etkisi

    17.08.2018
    A+
    A-

    Yaz mevsiminde güneşin zararlı ışınlarına maruz kalan cildin nem içeriğinin azalmasıyla ciltte kuruluk oluşabiliyor. Sinoz’un yeni ürünü Seramic Beauty Cream; içeriğindeki kolajen, hyalüronik asit ve şifalı yağlar sayesinde cildin nem dengesini sağlarken, parlak ve sağlıklı bir görünüme de kavuşmasını sağlıyor.

    Ciltte kuruluğa bağlı meydana gelen sorunların önlenebilmesi için kulaktan dolma bilgilerle hazırlanan kürler, yeterince araştırılmadan kullanılan çeşitli içeriklere sahip bakım kremleri çoğu zaman daha önemli problemlere yol açabiliyor. Dermokozmetik alanında ürettiği cilt bakım ürünleri ile kadın erkek herkesin beğenisini kazanan Sinoz, ışıltılı ve sağlıklı görünüme kavuşmak isteyenleri Seramic Beauty Cream ile buluşturuyor.

    Güneşin olumsuz etkilerini yok eden mucize

    Vücudumuz doğal kolajen üreten hücrelere sahip olsa da ilerleyen yaş ile birlikte bu üretim azalmaya başlıyor. Hormonal değişiklikler, şeker ve sigara gibi etkenler de kolajen yüzdesini düşüren diğer sebepler arasında yer alıyor ve bu azalma vücudun elastikiyet kaybına neden oluyor. Seramic Beauty Cream; içeriğindeki kolajen, E vitamini ve çeşitli şifalı yağlar ile cildi sıkılaştırırken, nemlendirme özelliğine sahip hyalüronik asit ile de kırışıksız bir görünüme kavuşturuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.