DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Seramik ve vitrifiye markası, müşteri memnuniyetini artırmak için yetkili servislerine eğitim veriyor

    Seramik ve vitrifiye markası, müşteri memnuniyetini artırmak için yetkili servislerine eğitim veriyor
    09.03.2024
    A+
    A-

    İnşaat pazarı büyümesini sürdürürken, sektörün önemli tedarikçileri de müşteri memnuniyetine odaklanıyor. Önde gelen seramik, vitrifiye ve yapı kimyasalları markası, müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesini artırmak için 70  yetkili servis sorumlusuna 4 haftalık programla eğitim veriyor.

    İnşaat pazarı hızla büyürken, yan sanayinin lokomotifi olan yerli oyuncular da hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini artırmak için çalışanlarına seminer ve eğitimler düzenlemeye odaklanıyor. Son olarak pazarın önde gelen seramik, vitrifiye ve yapı kimyasalları markalarından Seramiksan, farklı şehirlerdeki 70 yetkili servisi için hazırladığı 4 haftalık eğitim programına devam ediyor. Programa katılanlar, üretim ve Ar-Ge alanlarını ziyaret edip vitrifiye ürünlere dair yeni projeler, yedek parça, teknik servis ve montaj gibi konuların yanı sıra, müşteri memnuniyeti hakkında bilgi alıyor.

    Seramiksan Direktörü M.Süreyya Çağlar , eğitim programına dair şu açıklamada bulundu: “Türkiye’nin öncü seramik, vitrifiye ve yapı kimyasalları markalarından biri olarak, benimsediğimiz koşulsuz  müşteri memnuniyeti ilkesini, sahada bizi temsil eden yetkili servislerimize de en iyi şekilde aktarmak istiyoruz. Bu yüzden, onların mesleki bilgi ve becerilerini artırmak amacıyla 4 haftalık bir eğitim programı düzenledik. Program boyunca tüm iş süreçlerimiz ve ürünlerimiz hakkında derinlemesine bilgi alan yetkili servis sorumlularımız, böylece hizmet kalitesini artırabilecek.”

    “Yetkili servislerimizin sayısını artıracağız”

    “İlkini 13-14 Şubat tarihlerinde üretim tesislerimizde gerçekleştirdiğimiz eğitim programında, koşulsuz müşteri memnuniyeti temasıyla toplantı yaptık. Daha sonra, katılımcılarla Hill akıllı pisuvar, Hill asma klozet, rim-out duvara tam dayalı klozetlerde temiz su giriş aparatı ve rezervuar iç takım montajı gibi teknik detayları paylaştık” diyen M. Süreyya Çağlar   sözlerine şunları ekledi:

    “2024 itibarıyla Türkiye genelindeki servis noktalarımızın sayısını 70’e çıkardık. Yıl içinde şehir olarak eksik kalan lokasyonları da belirleyeceğiz ve buralar için telafi eğitimler düzenleyeceğiz. 2024’te ayrıca yetkili servislerimizin sayısını artıracağız.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.