DOLAR 44,9244
EURO 52,7805
ALTIN 6871,232
BIST 14414,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Seranit’te üst düzey atama: Genel Müdürlük görevine Bayram Nadir Erze getirildi

    Seranit’te üst düzey atama: Genel Müdürlük görevine Bayram Nadir Erze getirildi
    22.04.2026
    A+
    A-

    Türkiye’nin köklü yapı malzemeleri markalarından Seranit’te bayrak değişimi yaşandı. Sektörün deneyimli isimlerinden Bayram Nadir Erze, Seranit Genel Müdürü olarak göreve başladı.

    Yapı sektörünün öncü markalarından Seranit’te üst yönetim kademesinde önemli bir görev değişimi yaşandı. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Fatih Kıvanç’ın görevinden ayrılmasının ardından, Genel Müdürlük görevine yapı malzemeleri sektöründe 20 yılı aşkın tecrübesi bulunan Bayram Nadir Erze atandı.

    Daha önce 2020–2023 yılları arasında da Seranit Genel Müdürü olarak görev yapan Bayram Nadir Erze, markanın kurumsal hafızasını ve stratejik üretim vizyonunu yakından tanıyan bir isim olarak öne çıkıyor.

    Lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nde tamamlayan Erze, çalışma hayatına Bayramoğlu şirketinde Satış Uzmanı olarak adım attı. Kariyer yolculuğunda sanayinin öncü kuruluşlarından Şişecam ve Otoyol (IVECO)’da Üretim Uzmanı olarak tecrübe kazanan Erze, ardından Atermit bünyesinde Üretim Müdürü olarak profesyonel gelişimini sürdürdü.

    Yönetim alanındaki yetkinliğini üst seviyeye taşıyarak Kale Endüstri Holding ve Optima şirketlerinde Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi pozisyonlarında yer alan Nadir Erze; 2020–2023 yılları arasında Seranit’te Genel Müdür olarak stratejik başarılara imza attı. 2024–2025 yıllarında Kızılay Barınma Sistemleri’nde Genel Müdürlük görevini üstlenen Erze, seramik ve yapı malzemeleri sektöründeki 20 yılı aşkın derin yöneticilik deneyimiyle yeniden Seranit ailesine katıldı.

    Erze’nin yeni dönemdeki öncelikleri arasında; markanın teknoloji odaklı yatırımlarının yönetilmesi, sürdürülebilirlik ilkeleri çerçevesinde büyüme stratejilerinin hayata geçirilmesi ve küresel ihracat ağının genişletilmesi yer alıyor.

    Seranit hakkında:

    Türkiye’nin seramik sektöründeki en köklü markalarından biri olan Seranit, yenilikçi ürün gamı ve yüksek üretim kapasitesiyle, iç pazarda ve uluslararası arenada önemli bir konuma sahiptir. Çevre dostu üretim anlayışı ve sürdürülebilirlik vizyonuyla hareket eden Seranit, modern tasarım anlayışını ileri teknoloji ile birleştirerek sektörde fark yaratmaktadır. Yenilikçi ürünleri, çevreci üretim anlayışı ve sürdürülebilirlik odaklı yatırımlarıyla sektörde fark yaratan Seranit, global pazarlarda da büyüme hedefleri doğrultusunda ilerlemektedir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.