DOLAR 32,4376
EURO 34,7932
ALTIN 2433,504
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Seven Knights’ın yeni özel kahramanı Mulan’la tanışın

    Seven Knights’ın yeni özel kahramanı Mulan’la tanışın
    10.05.2019
    A+
    A-

    Netmarble, mobil RPG oyunu Seven Knights’ın yeni özel kahraman Mulan ve Yeonhee için Kudretlenme içeren güncellemeyi duyurdu.

    Netmarble, Gizlenmiş Ustalar üyesi Mulan’ı oyuna ekledi. 48. seviyeye gelen oyuncular, Ejderha Mızrağı Seçici, 50. seviyeye gelen oyuncular ise Gelidus ve Isabella Aksesuarı elde edebilecek.

    Kudretli Yeonhee şimdi daha güçlü

    Eskinin Dört Lordu üyesi Yeonhee, kudretlenme güncellemesiyle daha da güçlü hale geliyor. Var olan yetenekleri güçlendirilen Yeonhee, yeni Kudretli yeteneği ile düşmanlara tonlarca hasar verebiliyor. 46. ve 50. seviyeye ulaşan oyuncular 6-yıldız Yağma Eşyası Seçici ile Yeonhee’nin Bahar Pikniği Kostümü’nü elde edebilecek.

    Netmarble, Kudretli Yeonhee güncellemesi için kutlama etkinliği düzenliyor. 2 hafta boyunca oyuncular alandan Özel Kahraman elde edebilecek. Ayrıca Özel Eşyalar ve Limit Kırma içerikleri yüzde 50 yakut indirimli olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.