DOLAR 32,3806
EURO 34,7428
ALTIN 2406,419
BIST 10088,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sevgililer Günü’nde aşk, dans ve sürpriz hediyeler Emaar Square Mall’da

    Sevgililer Günü’nde aşk, dans ve sürpriz hediyeler Emaar Square Mall’da
    07.02.2018
    A+
    A-

    Emaar Square Mall, bu yıl ilk kez kutlayacağı 14 Şubat Sevgililer Günü’nü unutulmaz kılmak için tüm hazırlıklarını tamamladı.

    Lindy Hop dans şovlarından Igloove’da gerçekleşecek romantik yemeğe, Aşk Testi’nden eğlence ve müzik dolu sürprizlere kadar birçok farklı etkinlik Emaar Square Mall’da sevgilileri bekliyor.

    Müzik ve dans dolu bir Sevgililer Günü…

    Emaar Square Mall, 11 Şubat 2018 tarihlerinde Swing İstanbul dansçıları ve Flapper Swing grubunun müziği eşliğinde sevgililere hem romantik hem de eğlenceli dakikalar yaşatacak. Sevgililer için özel tasarlanan atölye çalışmasında ise katılımcılar 1920’li yılların ünlü Lindy Hop dansının kıvrak figürlerini öğrenerek pistteki hünerlerini sergileme fırsatı bulacak.

    Sevgililer Günü’nün en özel yemeği

    #Emaar♥You kampanyası kapsamında alışveriş merkezinin farklı yerlerindeki fotoğraf kabinlerinde en eğlenceli fotoğrafı çektiren çifti bir sürpriz bekliyor! Paylaştığı fotoğraf ile en çok beğeni alan çift, 14 Şubat akşamı yemeklerini sevgililere özel tasarlanan Igloove’da yiyecek. Şanslı çift, romantik bir akşam yemeği deneyimini yaşamakla kalmayacak, ayrıca 5 çift 500’er TL’lik Boyner hediye çeki ve 50 çift ise Cinemaximum’dan Gold Class sinema biletinin sahibi olacak.

    Sürprizlere devam…

    Emaar Square Mall’da etkinlikler bununla da bitmiyor. Yılbaşında Emaar Square Mall’un en sevilen ve ilgi gören maskotu Ayıcık, bu kez sevgilisini arayacak. Ayıcık’ı sevgilisi ile buluşturanlar ise oyuncak ayıcık kazancak. Emaar Square Mall’da düzenlenecek Sevgililer Günü etkinlikleri kapsamında ayrıca, Love Quiz (Aşk Testi) ile sevgililer birçok sürpriz hediye kazanma fırsatını da yakalayacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.