DOLAR 32,3185
EURO 35,1291
ALTIN 2293,513
BIST 9056,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sevgililer Günü’nde en güzel aşk filmleri LG ile izlenir

    Sevgililer Günü’nde en güzel aşk filmleri LG ile izlenir
    08.02.2021
    A+
    A-

    Sevgililer Günü… Her yılın 14 Şubat günü birbirini seven çiftlerin aşklarını bir kez daha birbirlerine ilan ettikleri tarih. Salgın nedeniyle bu özel günü evde geçirecek çiftler, LG PH30N’lerinizi açın ve en güzel aşk filmlerinin keyfini birlikte çıkarın.

     

    LG Electronics’in (LG) yeni LG PH30N taşınabilir LED projeksiyon cihazı, salgın nedeniyle  sevgililer gününü evde geçirecek aşıkların da yardımına koşuyor. Toplam 540 gram ağırlığıyla 100 inçlik ekranda 720p çözünürlük sunan LG PH30N, en güzel aşk filmlerini evinizin konforunda izlemenizi sağlayacak.

     

    Sahip olduğu dahili piliyle elektriğe bağlamadan iki çalışma süresi sunan LG CineBeam PH30N’in kablosuz akıllı telefon özelliği ile de cep telefonunuzdaki filmleri ya da kendi çektiğiniz içerikleri dev ekranda izlemeniz mümkün.

     

    LG PH30N ile en güzel aşk filmleri

    Taşınabilir LG CineBeam PH30N ile izleyebileceğiniz en güzel aşk filmlerinin bazılarını sizler için hazırladık.

     

    1. Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004) IMDB Puanı: 8.3

    Yönetmen: Michel Gondry Oyuncular: im Carrey, Kate Winslet, Elijah Wood, Kirsten Dunst, Tom Wilkinson ve Mark Ruffalo

    Eternal Sunshine of the Spotless Mind ya da az bilinen Türkçe ismiyle Sil Baştan. Ayrıldığı sevgilisini hafızasından sildirmek isteyen Joel’un hikayesine odaklanan film; derin ve samimi karakterleri, insanı kendisini sorgulatmaya iten olay örgüsü, hafızalara yer eden muhteşem görselliği ve sayısız göndermeleriyle zamansız bir klasik.

     

    2. La La Land (2016) IMDB Puanı: 8.0

    Yönetmen: Damien Chazelle Oyuncular: Ryan Gosling, Emma Stone, Rosemarie DeWitt

    Müzikal sevmeyen aşıkların bile fikrini değiştirmeyi başaran La La Land, Whiplash ile muazzam bir çıkış yapan Damien Chazelle imzası taşıyor. Los Angeles caddelerinde trafiğin sıkışık olduğu bir gün yolları kesişen iki sanat aşığı Sebastian ve Mia’nın hikayesini anlatan film, muhteşem müzikleri, canlı renkleri, doyurucu ve insanın içine işleyen hikayesiyle aşıkların kaçırmaması gereken modern bir masal gibi.

     

    3. When Harry Met Sally (1989) IMDB Puanı: 7.6

    Yönetmen: Rob Reiner Oyuncular: Meg Ryan, Billy Crystal, Carrie Fisher

    Romantik komedi deyince akla gelen belki de ilk film When Harry Met Sally, türünün en bilinen yapımlarından biri. Meg Ryan ve Billy Crystal’ın başrollerde yer aldığı film, kadın-erkek ilişkilerine bakış açısı ve sorduğu “iki karşı cins sadece arkadaş olabilir mi” sorusuyla türünün örnekleri arasında öne çıkıyor.

     

    4. Pretty Woman (1990) IMDB Puanı: 7.0

    Yönetmen: Garry Marshall Oyuncular: Richard Gere, Julia Roberts, Jason Alexander

    Modern bir peri masalı diyebileceğimiz Pretty Woman, zengin bir iş adamı olan Edward ile zeki ve hayat dolu hayat kadını Vivian’ın romantik hikayesine odaklanıyor. “Aşkta imkansız yoktur” mottosuyla ilerleyen filmin başrollerini Julia Roberts ve Richard Gere paylaşıyor. Julia Roberts’a Oscar adaylığı getiren bu romantik komedi, insanın yüzüne bir gülümseme kondurmayı başaran bir 90’lar klasiği.

     

    5. Ghost (1990) IMDB Puanı: 7.0

    Yönetmen: Jerry Zucker Oyuncular: Patrick Swayze, Demi Moore, Whoopi Goldberg ve Tony Goldwyn

    Biraz fantastik, biraz romantik, biraz komedi, az biraz da dram. Farklı türlerin başarıyla iç içe geçtiği, 90’lı yılların klasikleşmiş filmlerinden biri olan Ghost, birbirine aşık bir çift olan Sam ve Molly’nin, bir soygunda Sam’in öldürülmesiyle ayrı düşmesine odaklanıyor. Sam’in ruhu bu dünyada kalmaya devam ediyor ve bir medyum olan Oda Mae Brown’dan yardım istiyor. Ghost, iki Oscar’lı bir klasik.

     

    6. Dirty Dancing (1987) IMDB Puanı: 6.9

    Yönetmen: Emile Ardolino Oyuncular: Patrick Swayze, Jennifer Grey, Jerry Orbach, Cynthia Rhodes

    Müzikleri, dans sahneleri ve platonik olarak başlayıp büyük bir aşka dönüşen hikayesiyle 80’lerin kült sayılabilecek filmlerinden olan Dirty Dancing, yaz kampında dans öğretmenliği yapan Johnny Castle ile Baby adında ona aşık bir genç kıza odaklanıyor. Filmin sonundaki efsane dans sahnesi bile aşıkların içini kıpır kıpır ettirmeye yeterli.

     

    LG LED Bataryalı Taşınabilir Projektör için bazı teknik özellikler

    – HD LED Projektör

    – 100 inç büyüklüğe kadar gösterim alanı

    – 2 Saate kadar bataryalı kullanım

    – 250 ANSI Lümen Parlaklık

    – Kablosuz Bağlantı

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.