DOLAR 32,3758
EURO 34,8016
ALTIN 2399,787
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sevgililer Günü’nde göz alıcı dudaklar

    Sevgililer Günü’nde göz alıcı dudaklar
    01.02.2019
    A+
    A-

    Makyajında Sadelik ve Şıklıktan Yana Olanlar Gibi Parıltı ve İhtişamdan Vazgeçemeyenler İçin de Modası Asla Geçmeyen Kırmızı Rujlar Bu Sevgililer Günü’nde de Makyajların Kurtarıcısı Olacak.

    Kişisel bakım ve güzelliğin lider markası Watsons, duyguların en yoğun olduğu günlerden biri olan Sevgililer Günü’nde özel bir planı olanlar için kusursuz bir makyajın önemli tüyolarını paylaştı.

    Sevgililer Günü’nü ister evde ister dışarıda kutlayın, minik detaylarla göz alıcı bir görünüme kavuşabilirsiniz. Nasıl mı? Tabii ki, aşkın ve tutkunun rengi olan kırmızıyı dudak makyajlarınıza taşıyarak… Sade bir göz makyajı ve hafif aydınlatıcı ile desteklediğiniz makyajınızı tamamlayacak farklı tonlardaki kırmızı rujlar ile Sevgililer Günü’nde dudaklarınızı hem tutkunuzun hem de sevginizin aynası yapabilirsiniz.

    Dudaklarda mat güzellik!

    Makyajın gözdesi mat rujlar, bu Sevgililer Günü’nde de siz makyaj severlerin yanında. Dudaklarınızda dolgun bir görünüm yaratmak istiyorsanız kadife dokusu ve kalıcılığıyla dikkat çeken ve bıraktığı görünüm ile bu yıla damgasını vuran İtalyan kozmetik devi Deborah Milano’nun Atomic Red Mat rujunu tercih edebilirsiniz.

    Daha hafif bir matlık tercih ederseniz de e.l.f.’in kadife formülü ile kolay bir kullanım sunan Velvet Mat ruju sizin için benzersiz bir seçim olacak. e.l.f. Velvet Mat ruj, kolay sürülebilen kremsi yapısı ve zengin formülü ile dudaklarınızda taze bir görünüm bırakacak.

    Mat ruju seviyor ve kolay bir kullanım tercih ediyorsanız da bu özel günde yanı başınızdan ayıramayacağınız bir diğer ürün ise yine e.l.f. markasının kırmızı mat kalem ruju. Asansörlü yapısı sayesinde kolay bir kullanım sunan kalem ruj; içeriğindeki A, C ve E vitaminleriyle aynı zamanda dudaklara derinlemesine bir bakım uyguluyor.

    Parlak dudaklar ve kremsi bir his için buraya!

    Dudaklarınızda parlak ve ıslak bir görüntüden vazgeçemiyorsanız da yine Deborah Milano’nun ikonik rujları arasında yer alan Il Rossetto’yu deneyebilirsiniz. Il Rossetto, yumuşak ve kremsi dokusu ile içerdeği A, C ve E vitaminleri sayesinde dudaklarınızın bakımını da tamamlamaya yardımcı oluyor.

    Bu özel günde tercih edebileceğiniz bir diğer ruj ise Revlon Super Lustrous®. Süper kremsi etkisi ile pürüzsüz bir his veren Revlon Super Lustrous® ruj, dudaklarınıza rengi eşit olarak uygulamanıza yardımcı olur ve gün boyu kalıcılığını korur. Daha dolgun bir görüntü yakalamak için de rujunuzu sürmeden önce Deborah Milano 24 Ore Long Lasting dudak kalemi ile dudak hatlarınızı belirginleştirebilirsiniz. Yüksek performansı, süper yumuşak kaygan dokusu ile keskin bir hat sunan Deborah Milano 24 Ore Long Lasting, dudaklarınıza derin ve kalıcı bir renk kazandırır. Kalıcı ve bulaşmayan formülü sayesinde rujunuzun uzun süre yeni sürülmüş gibi görünmesine yardımcı olur.

    Modası asla geçmeyen klasik kırmızı rujlardan vazgeçemiyorsanız da sevilen makyaj markası Revolution’ın Rose Gold Red Carpet ruju tam size göre. Yoğun rengi ve kremsi ışıl ışıl formülü ile kolayca uygulanabilen ruj, makyajınıza muhteşem bir görünüm kazandırıyor.

    Watsons’ta her zaman daha fazlası var!

    Deborah Milano Atomic Red Mat Ruj: 36,90 TL

    e.l.f. Velvet Mat Ruj: 39,90 TL

    e.l.f. Mat Lip Color: 39,90 TL

    Deborah Milano Il Rossetto Ruj: 26,90 TL

    Revlon Super Lustrous Ruj: 54,90 TL

    Deborah Milano 24 Ore Long Lasting Dudak Kalemi: 31,90 TL

    Revolution Rose Gold Red Carpet Ruj: 26,90 TL

    **Belirtilen fiyatlar Şubat güncel fiyatı olup, piyasa koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.