DOLAR 32,5395
EURO 34,8919
ALTIN 2500,562
BIST 9769,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sevgini göstermek için haydi IKEA’ya

    Sevgini göstermek için haydi IKEA’ya
    04.02.2019
    A+
    A-
    IKEA Türkiye, bu yıl Sevgililer Gününde sadece çiftler için değil, birbirine değer veren herkes için birbirinden keyifli, birbirinden yaratıcı hediye seçenekleri sunuyor.
    Eğer siz de eşiniz, çocuğunuz, en yakın dostunuz, bir fincan kahveyi paylaştığınız kapı komşunuza bu kutlu sevgi ayında onu düşündüğünüzü göstermek istiyorsanız hadi IKEA’ya!
    Herkesin sevgi günü kutlu olsun!
    Bu yıl, 14 Şubat Sevgililer Gününde IKEA ile ezberleri bozup sevdiklerinizi şaşırtabilirsiniz. Sadece sevgiliniz ya da eşiniz için değil; sevdiğiniz herkes için çeşitli hediye alternatifleri sunan IKEA’dan, kendi tarzınız ve zevkinize göre seçeceğiniz hediyelerle tüm sevdiklerinizin kendini özel hissetmesini sağlayabilirsiniz.
    Biricik sevgiliniz için, Sara Fager tarafından yaratılan motifleri üzerinde taşıyan VASBY kolaj çerçeve hediye etmeye ne dersiniz? Birbirinden güzel bu üç çerçeveye, sevdiğinizle en özel anlarınızda çekilmiş fotoğrafları yerleştirerek yüzünde kocaman bir gülümseme yaratabilirsiniz…
    Düğünü için geri sayan bir dostunuza, tek başına ya da bir mumla birlikte kullanılabilen PARLBAND tealight mumluk hediye ederek, yeni evinin dekorasyonuna yardımcı olabilirsiniz…
    Mesai arkadaşınıza farklı renk seçenekleriyle dikkatleri üzerine çeken, elinden bırakmak istemeyeceği FRAMKALLA kupa hediye ederek, sizi daima hatırlamasını sağlayabilirsiniz.
    SNOFSA masa saati, her sabah erken uyanmakta zorluk çeken çocuğunuz için sizce de ideal bir hediye değil mi?
    Anneniz de bu özel sevgi gününde onu düşündüğünüzü gösteren bir hediyeyi hak ediyor, değil mi? Her yıkamadan sonra daha da yumuşak hale gelen, doğal ve yüzde 100 pamuktan yapılmış FJALLVED çift kişilik nevresim takımı, sakinlik veren pastel rengiyle annenizin sağlıklı ve keyifli uykularına eşlik edecek.
    Ev alma komşu al demişler! Sevincinize, kederinize ortak olan, bir fincan kahveyi keyifle paylaştığınız komşunuza bir güzellik yapmak istemez misiniz? Öyleyse kolları sıvayın ve onun için kalp şeklinde bir kek pişirin. Tabii ki SOCKERKAKA kek kalıbı ile… Şimdi kapıyı çalın, önce birbirinize sıkıca sarılın, sonra da leziz keki birlikte afiyetle yiyin!
    Tatlı süprizlere hazır olun
    IKEA’nın şubat ayı boyunca tüm tatlıseverlere de bir sürprizi var! IKEA Restoranlarında 28 Şubat tarihine kadar ikinci tatlıda yüzde 50 indirim fırsatıyla tüm tatlı sever dostlarınızı mutlu edebilirsiniz. IKEA Türkiye, tüm sevdiklerinize kendini değerli hissetirmek ve birlikte keyifli bir gün geçirmek için her gün olduğu gibi Sevgililer Gününde de yanınızda… Ayrıca 4 -28 Şubat arasında KDV indirimine ek yüzlerce üründe indirim fırsatı IKEA’da sizi bekliyor!
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.