DOLAR 32,5381
EURO 34,8148
ALTIN 2425,094
BIST 9725,5
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sevginizi DESA ile anlatmanın birçok yolu var

    Sevginizi DESA ile anlatmanın birçok yolu var
    22.01.2018
    A+
    A-

    Kaliteli materyal ve işçilik ile deri modasına yön veren DESA, konfeksiyondan aksesuara sunduğu geniş ürün yelpazesiyle, Sevgililer Günü için her zevke hitap eden hediye alternatifleri sunuyor!

    DESA’nın birbirinden şık hediye alternatifleri ile Sevgililer Günü’nde sevdiklerinizi mutlu edin! Sevdiğinizin kalbini çalacak hediyeler DESA’da sizleri bekliyor.

    Bu özel günde, sevdiklerine kendilerini daha da özel hissettirmek isteyenler için hediyeleri kişiselleştirme imkanı sunan DESA, deri ceketlerden, çantaya, pasaportluktan cüzdana kadar bir çok ürünü, üzerine harf veya dilediğiniz mesajı yazdırma gibi kişisel dokunuşlarla daha da özel kılıyor.

    Sevgisini aşkın rengi ile anlatmak isteyenler için ise kırmızı renk hediye alternatifleri göz dolduruyor. Deri ceket, ayakkabı, cüzdan gibi bir çok ürün çeşidinde aşkın simgesi kırmızı renk seçeneği ile sevginizi hediyeniz anlatacak.

    Sevdiklerinize sevginizi her an yanında hissettirmek istiyorsanız DESA’nın “LOVE” yazılı anahtarlık ve kartlıkları sizlere küçük fakat anlamlı hediye seçenekleri sunuyor. Küçük hediye seçenekleri arasında deri harflerden oluşan anahtarlık modelleri ise sevdiğinize günün her anı kendinizi hatırlatmanın farklı bir yolu olacak. İster kendi isminizin ister sevdiğinizin baş harfi anahtarlıklar ile siz de bu Sevgililer Günü’nde sevdiğinizi DESA ile mutlu edin!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.