DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Şevket Bilal Irmak: “Dünya Şehir” markasıyla, sektöre yeni bir nefes getirdi.

    Şevket Bilal Irmak: “Dünya Şehir” markasıyla, sektöre yeni bir nefes getirdi.
    21.06.2022
    A+
    A-

    Uluslararası Landmark projelerdeki zorlu işleri başarıyla tamamlayan, “teknoloji taahhüt” operasyonlarının yanında, anahtar teslimi inşaat projeleri yöneterek, global pazarda edindiği itibarlı kurumsal kimliğini, Türkiye’deki gayrimenkul sektöründe devam ettiren Dünya Şehir Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şevket Bilal Irmak, sektöre “Dünya Şehir” markasıyla yeni bir nefes getirdi.

    Dünya Şehir Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şevket Bilal Irmak yaptığı konuşmada, “Hepinizin bildiği gibi her sektör belli başlı sorunlarla mücadele ediyor. Zorlu zamanlardan geçmemize rağmen yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Ancak üretebilirsek ayakta kalabiliriz. Her şeye rağmen satışlar gayet iyi gidiyor. TÜİK Mayıs verilerine göre, Türkiye genelinde konut satışları Mayıs ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 107,5 artarak 122 bin 768 oldu. Konut satışlarında İstanbul 22 bin 148 konut satışı ve yüzde 18,0 ile en yüksek paya sahip oldu. Biz de teslimlerine başladığımız Dünya Şehir Kartal’a gösterilen yoğun ilgiden çok memnunuz” ifadelerini kullandı.

    Dünya Şehir Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şevket Bilal Irmak

    Lise eğitimini Vefa Lisesi’nde tamamlayan Şevket Bilal Irmak, Newcastle Üniversitesi’nin Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Yüksek lisans eğitimini ise Imperial College’ta Finans ve İşletme alanında tamamladı. İngiltere’de iş yaşamına bir süre devam ettikten sonra Türkiye’ye dönen Irmak; 2015-2018 yılları arasında Anka Proje Danışmanlık A.Ş firmasında aile hisselerinin yöneticisi olarak, Elektromekanik Proje Dizayn ve Elektromekanik Taahhüt sektöründe aktif faaliyet gösterdi. 2018 yılı itibarıyla Anka Proje A.Ş. firmasındaki aile hisselerini devrederek kendi mühendislik firmasını kurdu. 2015 yılından bugüne kadar yurt içi ve yurt dışında kurduğu firma ve ofisler aracılığıyla, Elektromekanik, Bilgi ve İletişim Teknolojileri, Zayıf Akım ve Bina Otomasyon, Scada, Profesyonel Ses-Görüntü ve Broadcasting Sistemleri alanında başarılı projelere imza attı.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.