DOLAR 32,337
EURO 35,1889
ALTIN 2246,55
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Şevval Şahin’in Tatil Rotası

    Şevval Şahin’in Tatil Rotası
    07.07.2022
    A+
    A-

    Sosyal medya hesaplarından sık sık tatil paylaşımları yapan Miss Turkey 2018 birincisi ve model Şevval Şahin, tatil anılarını, favori tatil yerlerini ve bavulunda olmazsa olmazlarını MAG Temmuz sayısında anlattı.

     

    Şevval Şahin, tatil rotasına dair merak edilenleri ve tatil detaylarını MAG’ a özel anlattı.

    Bu yaz için tatil planlarını anlatan Şevval Şahin “Çoğu tatilim spontane gelişiyor. Plan yapsam da en son kararım o anki moduma göre değişebilir. Şu anki ajandamda yazılan tatillerim Mykonos, İbiza, Capri, Kapadokya, Çeşme ve Bodrum” dedi. Unutamadığınız tatil anısının, ilk Endonezya tatilinde telefonunun çekmediği ve tüm tatil boyunca adada inanılmaz hatıralar biriktirdiği hafta olduğunu söyleyen Şahin, Türkiye’de ve dünyada en sevdiğiniz tatil yerleri? Sorusuna ise “Türkiye’de en sevdiğim tatil yeri galiba Bodrum. Annemle babamın burada sekiz yıl yaşamış olması, bende buranın ev olduğu hissini yaratıyor ve kesinlikle mekânlar, oteller, hizmet dünya çapında çok iyi burada. Dünyada en sevdiğim tatil yerini söylemek çok zor olur ama sanırım Miami” cevabını verdi.

    Bu yılki tatil bavulu favorilerini anlatan Şevval Şahin “Tatil bavul favorilerim kesinlikle iyi güneş kremi ve vücut yağı, Hermes terliklerim, kocaman hasır plaj çantam ve tabii ki de rengârenk bikinilerim” dedi. Şahin, zaman geçirmekten en çok keyif aldığı tatil partnerlerinin ise arkadaşları ve ailesi olduğunu söyledi.

    Bu yaz, tatil planlarınız neler?
    Çoğu tatilim spontane gelişiyor. Plan yapsam da en son kararım o anki moduma göre değişebilir. Şu anki ajandamda yazılan tatillerim Mykonos, İbiza, Capri, Kapadokya, Çeşme ve Bodrum.

    Unutamadığınız tatil anısı nedir?
    Unutamadığım tatil anım; ilk Endonezya tatilimde telefonumun çekmeyip, tüm tatil boyunca adada inanılmaz hatıralar biriktirdiğim haftaydı.

    Tatile dair hayalleriniz neler?
    Tatile dair hayalim, bir gün hazır olunca dünya turuna çıkmak.

    Türkiye’de ve dünyada en sevdiğiniz tatil yerleri?
    Türkiye’de en sevdiğim tatil yeri galiba Bodrum. Annemle babamın burada sekiz yıl yaşamış olması, bende buranın ev olduğu hissini yaratıyor ve kesinlikle mekânlar, oteller, hizmet dünya çapında çok iyi burada.

    Dünyada en sevdiğim tatil yerini söylemek çok zor olur ama sanırım Miami.

    Bu yılki tatil bavulu favorileriniz neler?
    Tatil bavul favorilerim kesinlikle iyi güneş kremi ve vücut yağı, Hermes terliklerim, kocaman hasır plaj çantam, ve tabii ki de rengârenk bikinilerim.

    Zaman geçirmekten en çok keyif aldığınız tatil partnerleriniz kimler?
    Arkadaşlarım ve ailem.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.