DOLAR 32,5563
EURO 34,8871
ALTIN 2428,157
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sıcak yaz günleri daha dinamik daha enerjik geçecek

    Sıcak yaz günleri daha dinamik daha enerjik geçecek
    15.07.2021
    A+
    A-

    Yazın dinamik ruhunu günün her anında hissetmek, daha aktif ve pozitif bir gün geçirmek istiyoruz. Bunun yolu ise düzenli spor rutininden geçiyor. Tchibo, “Spor Dolu Yaz” temasıyla yazın spor motivasyonunu arttıracak. Aynı zamanda “Mutfaklarda Yaz Esintisi” temasında yer alan ürünler ise sağlıklı tariflerin yapılmasına yardımcı olacak.

     

    Yaz aylarında spor keyfinizi unutmayan Tchibo,  spor tişörtten spor tayta, spor çantadan , kemere kadar birçok ürün çeşidini yeni temasında bir araya getirdi. Tchibo, esnek yapısıyla nefes alan Kısa Kollu Pembe Spor Tişört ile spor yapanların kendini daha enerjik ve iyi hissetmesine destek oluyor. Spor Tayt vücut tipine uyum sağlayarak  daha zayıf ve formda bir görüntü oluşturuyor. Spor aktivitesini daha keyifli ve konforlu hale getiriyor.

     

    Hem terlemeyi önlüyor hem de cilt dostu

    Bağcıklı, iki  yan cebe sahip olan elastanlı Sport Şort, sıcak havalarda ısı alışverişine izin vererek,  tenin nefes almasını sağlıyor ve teri hızlıca dışarı atıyor. Açık tonlu rengi ile güneş ışınlarının üstte toplanmasını engelleyerek, antreman esnasında  ferahlık sunuyor.  Sweat OC Spor Şort ise bağlama ipi, iki yan cebi ve çabuk kuruma özelliği ile nem transferi sağlarken, yüksek pamuk oranı sayesinde terlemeyi önlüyor.

     

    Koşarken telefon ve anahtarlar güvende

    Spor Çantası,  hafifliği, yer kaplamaması ve katlanabilme özelliğiyle dikkat çekiyor. Su geçirmeyen yapısı ve canlı renkleriyle  sıcak yaz günlerinin  vazgeçilmezi olacak. Çanta,  fermuarlı iç cebi sayesinde kendi içerisinde muhafaza edilerek, hem kullanım hem de taşıma kolaylığı  tanıyor.  Elastik bölmeli Spor Kemer ise akıllı telefonlar ve anahtarların  hem koşarken hem de bisiklet kullanırken güvende olmasını sağlıyor. Kulaklık çıkışı, esnekliği ve ayarlanabilir genişliğiyle koşulara eşlik edecek.

     

    Ayrıca bu hafta..

    Tchibo’nun ’Mutfaklarda Yaz Esintisi’’ temasında ise yaz için hazırladığı mutfak  alternatifleri yer alıyor. Dijital mutfak tartısından, aroma koruyucu torba kapağına, silikon buz kalıbından mutfakların olmazsa olmazı bir çok ürününe temada ulaşmak mümkün. Pilsiz Digital Mutfak Tartısı, yenilikçi teknolojisi, tüketilecek besinler için hassas ve kolay ölçüm sağlayarak kilo kontrolüne destek oluyor. Aroma Koruyucu Torba Kapağı,  kuru meyveler ya da müsli, fındık, pirinç veya bakliyatın porsiyon ayarı için ideal bir kullanım sunuyor ve bulaşık makinesinde rahatça yıkanabiliyor. Silikon Buz Kalıbı ise günün her anında meşrubat ve diğer içeceklerin serinletici etkisini yaşatıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.